Fenerbahçe Paşalar gibi

   Fenerbahçe geçen hafta Antalya deplasmanında 4 gollü aldığı yenilgi sonrası kupada da 3 gol yiyince gözler evinde oynayacağı zorlu Kasımpaşa maçına çevrildi.

   Mehmet Topal ve Souza’nın kart cezaları nedeniyle orta sahada boşluk yaşayan sarılacivertliler,Kasımpaşa maçına Ozan ve Volkan ile başladı.Kadlej'de Mehmet Topal'ın görevini üstlendi.
   Mehmet Topalve Souza gibi ilk obirin vazgeçilmez ve takımın kilit isimleri olmayınca sistem aksarmı diye merak ettik.Ancak aksayan bir şey göremedik.Aksine rakibini devamlı presleyen ve çok koşan bir Fenerbahçe vardı sahada.

   Maçın başından sonuna kadar sarılacivertlilerin hakimiyetinde geçen karşılaşmada ilk yarıda Diego ve Van Persie ile 2 farklı skora imza atan Fenerbahçe rahat bir maç oynadı.

  İkinci yarıda oyunda giren Alper Potuk herkese şapka çıkartan hareketi sonrası takımını 3 farklı öne geçirdi.Oyunun kontrolü sarılacivertlilerin elinde giderken Gökhan Gönül’ün kişisel hatasından yenilen gol maçın kaderini değiştirmedi.Fenerbahçe herkes tarafından zor geçeceği tahmin edilen Kasımpaşa maçını kolay geçti.

   Zorlu lig maratonunda en zor maçlarından birini kolay geçti.Fenerbahçe’de Pereira artık takımı çözmüş rakibi de çözdüğü vakit işler kolay gidiyor.Antalya maçında düştüğü hatalara düşmedi bu sefer.Rakibi iyi analiz etmiş.

   Diego bu takımda ben ilk onbirde banko oynarım diyor.Van Persie’de aynen.Nani keza öyle.Bu üçlü oynadığı vakit rakip ne yapacağını şaşırıyor.Kimi tutacak,kimi kovalacak derdine düşünce Fenerbahçe rahatlıyor ve zor geçmesi beklenen maçları kolay geçiyor.

   Sarılacivertlilerin Avrupa sınavında şimdi önlerinde önemli bir maçları var.Bu maçı da alırlarsa rahat bir nefes alacaklar.Kolay gelsin başarılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.