Fenerbahçe puan dağıtmaya devam ediyor

   Fenerbahçe evinde seyirci desteği ile oynadığı Kasımpaşa maçını da puan vererek tamamladı.Bu yönetim anlayışı ile devam ettiği sürece de puan, puanlar kaybetmeye devam edecek.Bu durum artık sarı lacivertli taraftarlar için sürpriz sayılmıyor.

   Maça Kasımpaşa istekli ve arzulu başladı.Maçın başlarında penaltı atışı da kazandılar.Kaleci Harun penaltıyı kurtardı.Ama gol geliyorum diyordu.Ve geldi.

   Golden sonra Fenerbahçe toparlandı rakip kaleye Mehmet Ekici,Barış,Valbuena ile gitmeye başladı.Gol sonrası geriye yaslanan Kasımpaşa kalesinde golü gördü.Ve yine Özgür Çek’in kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 2-1 yenik tamamladılar.

   İkinci yarıda tam Mehmet Ekici,Valbuena,Hasan Ali Kaldırım oyuna ağırlığını koyduğu anda iki mecburi değişiklik,oyunu yine değiştirdi.Mehmet Ekici ve Valbuena zorunlu değişikliği ile sarı lacivetliler oyundan düştüler.Duran toptan kalelerinde beraberlik golünü gördüler.Bu sene Fenerbahçe yan toplardan çok rahat gol yiyor.Her maç kalelerinde gol görmeleri mümkün.Kasımpaşa maçını kazansalar kendileri için hem çok kıymetli 3 puan ve moral olacaktı.Ancak yine taraftarlarını mutlu edemeden sahadan beraberlikle ayrıldılar.

  Fenerbahçe bu sene iyi yönetilmiyor.Yönetiminden teknik heyetine kadar herkes kusurlu.Yönetim kusurlu hala arayış içersinde.Takımın başına teknik direktör bulamadı.Comelli bu takıma zarar veriyor.Takım galip geldiğinde medya önünde beraberlik veya mağlubiyette araki bulasın.Getirdiği tüm oyuncular tam bir düş kırıklığı.Slimani ceza sahasında nerede duracağını hesaplıyamıyor.Böyle olunca gol yollarında etkisi neredeyse yok.Frey oyuna girdi koşuyor, ancak attığı paslar çok zayıf topa hızlı ve sert vurması son vuruşlar dahil etkisiz.Benzia keza öyle.Takıma olumlu hiçbir katkısı yok.Elif her geçen gün kötü oynamaya başladı.

   Fenerbahçe yönetimi vakit geçirmeden tedbir almak durumunda.Beklemenin kimseye faydası yok.Fenerbahçe Lig’de 15.ci sırada eksi 5 averajla 14 puana sahip.Bu durum gerçekten çok üzüntü verici.Sarı lacivertli taraftarların bu takıma gönül verenlerin hak ettiği bir durum değil.Takımın mali yapısı da buna bahane değil.Alınan oyunculardan ülkemizde daga az maliyetle daha iyileri var.Sorun takım iyi çalıştırılmıyor ve yönetilmiyor.

   Fenerbahçe haftaya Akhisar deplasmanına gidecek.Umarım en kısa sürede teknik direktör sorunu çözülür.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.