Fenerbahçe Rahat Kazandı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında konuk ettiği Rus Lokomotif Moskova’yı evinde adeta sildi geçti.Ve ikinci maça büyük avantaj yakaladı.Fenerbahçe son yılların en etkili,en güzel futbolunu sahaya yansıttı.

   Diego’nun üç maç cezası,Markoviç,Meireles,Ba’nın sakatlıkları  nedeniyle forma giyemediği karşılaşmaya Fenerbahçe Diego yerine Ozan Tufan’la başladı.Defansta orta göbekte  Alvez,Kjaer ikilisi ,sağ bekte Gökhan,Sol bekte Caner ile defans blogunu kurdu.

  Gökhan’ın önünde Nani,Caner’in önünde ise Volkan görev yaptı.Orta blokta defansın önünde Mehmet Topal ve gecenin adamı Souza görevlerini en iyi şekilde yaptılar.

   Maç boyunca Lokomotif Moskava’nın etkili bir atağını ,gol pozisyonunu göremedik.Buna karşılık sarılacivertlilerin maçın ilk on dakikasından sonra maç bitimine kadar sayısız gol fırsatını yakaladığını ve sadece bunlardan iki tanesini gole çevirebildiğini izledik.Fenerbahçe’nin bu sene bu kadar gol kaçırdığı bir başka maç seyretmedik.Bunun en büyük nedeni Fenerbahçeli futbolcuların yedekler dahil tamamı bu maça inanmış.

   Maçın son çeyreğinde Van Persie,Fernandao,Ozan,Alper değişiklikleri Teknik Direktör Pereira’nın yerinde hamleleri oldu.Oyundan çıkarken alınganlık yapan Van Persie’e sormak lazım maç boyunca bu kadar gol pozisyonu kaç maçta yakalamış.Teknik Direktör Pereira maçı daha da avantajlı hale getirmek adına bu hamleyi yaptı.

  Maçın adamı Souza oldu.Attığı iki golle geceye damgasını vurdu.Aynı şeklide Gökhan Gönül,Caner ,Nani,Volkan öne çıkan isimler oldular.

   Fenerbahçe bu akşam oynadığı oyununa devam eder ve gol pozisyonlarında daha etkin olurlarsa önümüzdeki maçlarda daha renkli olacaklar.Bu akşam taraftarlarına güzel bir futbol ve rahat bir galibiyet yaşattılar.

   Fenerbahçe’yi seyreden taraftarları keyif aldı.Güvenle gönül rahatlığı içinde bir maç izlediler.Umarız haftaya rövanşta sarılacivertliler bir aksilik yaşamaz ve turu geçer .Yolunun açık olsun Fenerbahçe.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.