Fenerbahçe rahat kazandı

   Fenerbahçe zor geçmesi beklenen Kayseri deplasmanını kolay kazandı.Bunda sarılacivertli futbolcularının iyi oyunu olduğu kadar Kayserispor’un ilk yarı 3’lü defans oynamasının da katkısı büyük oldu.

   Fenerbahçe gibi teknik kapasitesi yüksek futbolcular karşısında böyle defans kurgusu ile çıkarsan sarılacivertli futbolcular da cezayı hemen keserler.

   Maç boyunca sarılacivertliler oyun üstünlüğünü elden bırakmadılar.Geçen sene bu statda 4-1 kaybettikleri karşılaşmayı 5-0 gibi bir farkla kazanarak hem rövanşı aldılar, hem de şampiyonluk yolunda matematiksel olarak şanslarını da devam ettirdiler.

   Defansta Neustadter hatasız oynarken, Şener ve Hasan Ali kanatları iyi kullandılar.Mehmet Topal ilk goldeki akıl dolu pası ve Soldado’nun attığı gol maçın kırılma anı oldu.Soldado topla buluştuğunda bu gol olur dedirtiyor insana.

   Maçın yıldızı ise Aaatıf oldu.Oynadığı oyunla herkesin beğenisini kazandı.Oyunda kaldığı sürece top ayağına geldiğinde izleyenlere keyifli bir futbol seyrettirdi.

   Kayserispor’a gelince.Bu sezonun en kötü futbolunu oynadılar.Bu birazda kendilerine fazla güvenmelerinden oldu.İlk yarıda sarılacivertlilerle berabere kalan evinde farklı yenen Kayserispor maçı rahat kazanacak güveni ile çıktı.

   Ancak karşılarında beklemedikleri dirençli bir Fenerbahçe buldular.Tecrübeli ayaklar hataları hiç afetmedi.İlk yarıda Kayserispor kalesine 4 şut attılar 3 tanesi gol oldu.Maç zaten 3-0’dan sonra her iki taraf için de bitti.

   Kayserispor oyundan iyice düştü.Sarılacivertlilerde antreman havasında maçı tamamladılar.Buldukları pozisyonları gole çevirip maçı farklı kazandılar.

   Fenerbahçe bundan sonra her maçını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.