Şampiyonluk yarışında Beşiktaş ve Galatasaray'la amansız bir yarışa giren Sarı-Lacivertliler Gençlerbirliği karşısında aldığı mağlubiyetle şok oldu.

    Maçın geneline baktığınızda bu sonuç Süpriz olmadı, Zira Sarı-Lacivertliler Ismail Kartal'ın ilk onbirine baktığında maçın zaten zor geçeceğini anladılar.

    Geçen haftanın maçı hareketlendiren oyuncusu Alper yedek bırakılmış, haftalardır takımı yavaşlatan,en ufak katkı sağlamayan Emenike'ye doksan dakika tahammül edilmiş.

   Ikinci Yarının son Onbeş dakikası dışında Sarılacivertlilerin bir oyun anlayışı,üstünlüğü gol pozisyonu yok.Kimse kusura bakmasın bu durum tamamen teknik heyetin kusurudur,Ismail Kartal Fenerbahçe'yi yönetemiyor. Ürkerek futbol oynanmaz. Maça Alper, Webo ile başlarsın. Emenike, Kyut ile değil.

Kyut artık eskisi gibi doksan dakika ayni tempoda Koşamıyor. Onu ikinci yarı değerlendirirsin.

   Maçın genelinde Sarı-Lacivertliler rakibi asla rahatsız etmediler. Orta sahada al Gül'üm ver Gül'üm havasında maçı tamamladılar. Takımda lider oyuncu yok. Oyuncular birbirlerine güvenmiyor,inanmıyor. Adam eksilten oyuncu yedek. Nasıl rakibe gol atacaksın. Emenike ile mi? Emenike  bu haliyle takıma katkısı Sıfır. Dinlendirin. Teknik heyet bakalım ne açıklama yapacak.

    Oysa Fenerbahçe bu kadrosu ile doğru teknik heyetin elinde olsa şu anda puan farkıyla liderdi. Oyunculara baktığında hepsi bu liğin en iyi, en kaliteli Futbolcuları. Yani en iyi müzik aletleri ve müzisyenler var ama kötü müzik yapıyorlar. Yöneten yok.

   Volkan'da bu maçta bir başka havada. Her topa çıkışı izleyenlerin yüreklerini ağızlarına getirdi derken Hatalı çıkışlarını Hatalı bir gol yiyerek takımının üç puan  kaybetmesine neden oldu.

   Fenerbahçe futbolcular hala geçen haftada kalmışlar. Galatasaray galibiyeti ile şampiyon olduk havasına girmişler.Gençlerbirliği'ni asla rahatsız etmeden formalite maçı oynadılar. Ve hakettikleri 0 puanı aldılar.

   Gündüz oynanan maçta Beşiktaş Takımı'na bir bakın birde sarılacivertlilere bakın oyuncusundan teknik heyetine kadar kim ne kadar şampiyonluğu istiyor anlarsınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.