Fenerbahçe seyircisini şaşırtmadı


    Lig başından bu yana oynadıkları maçlarda hiç tatmin edici bir oyun sergileyemeyen, sarılacivertliler Akhisar maçında da aynı oyun anlayışını sergileyince hakederek mağlup oldular.
   Akhisar liğin iyi takımlarından kendi evlerinde puan almak kolay değil. Defansları rakibe kolay kolay pozisyon vermiyor. Orta sahaları diri ve çok koşuyorlar. Forvette ise tek başına Gekas herkese yeter.
   Fenerbahçe'ye gelince. Kadro geçen seneki aynı kadro. Peki değişen ne.
   Değişen Fenerbahçe geçen seneden bu seneye TAKIM RUHU nu kaybetmiş.
   Defans evlere şenlik. Bekir, Alvez saha kenarındaki seyircilerle maçı seyrediyor. İki basit hata yaptılar Gekas hemen cezayı kesti. Orta saha deseniz hiç yok. Diego, Alper, Kyut, Mehmet ne yaptıklarını biliyorlar nede yapacaklarını.
   Orta saha oyuna hakim olamayınca forvet doğal olarak etkisiz kalıyor. Orta sahadan gerekli destek alamayınca da gol pozisyonu bulmakta zorlanıyorlar.
   Kanatlara gelince bu maça kadar başarılı olan, Gökhan ve Caner de bu maçta kendilerine izin verince Mağlubiyet sarılacivertliler için kaçınılmaz oldu.
   Kenar yönetime gelince onların sorunu da aynı. Takım ruhu onlarda da kalmamış.
  İnanç kalmamış. Nasıl takıma hakim olacaklar , nasıl takımı oynatacaklar. Kimse kusura bakmasın bu takım geçen sene Ersun Hoca Yönetimi'nde liğin Altını üstüne getirdi. Rakip kalmadı yenemediği.
   Özetlersek yol yakınken tedbir alınmalı. Bu takıma Takım Ruhu kazandırılmalı. Tek eksikleri Takım Ruhu. Bunu da teknik heyet yapabilir.
Ama şu ana kadar Görülen o ki teknik heyete Takım Ruhu kazandıracak birileri lazım. Zira maçlarda kulübeden oyuncular Ersun Hocanın heyecanlı Yönetimi'ni göremiyorlar. Takım sahaya çıktıktan sonra rakip takımla karşı karşıya. Kulubeden maça etki edecek hamle ve oyuna müdaheleler yok. Oyuncu oyunu oynarken bir gözü de hocasındadır. Eger oradan yeterli ışığı görmezse oyunu bırakır.
   Sonuç TAKIM RUHU YOKSA kim olursan ol maç alamazsın.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.