Fenerbahçe sezona galibiyetle başladı

   Fenerbahçe Lig maratonunda ilk maçında Bursaspor’u yenerek hem Benfica maçı öncesi moral kazandı, hem de taraftarları ile barıştı.

   Geçen sezon beklenen sonuçları alamayan sarılacivertliler taraftarlarını da küstürmüştü.Yeni başkan Ali Koç’un yarattığı sinerji şimdiden kendini belli etmeye başladı.Fenerbahçe ilk maçında stadı full doldu.Taraftarlar tüm futbolculara sahip çıktılar.Statda kötü tezahürat yoktu.Bunlar sadece Fenerbahçe için değil, Türk futbolu için de olumlu gelişmeler.Bu ilk olur ve statlardaki kötü tezahürat biter umarız.

   Maça gelince; Fenerbahçe geçen sezon oynayan oyunculara ilave Barış ve Ayev ile başladı maça.Özellikle ikinci bölgede Bursaspor’a baskı kurdular.Bursaspor oyunu hiç yavaşlatmadı ve hızlı oynamaya çalıştı.Böyle olunca da erken yoruldular.

   Fenerbahçe uzun zaman aradan sonra derbi maçlar hariç bu kadar kalabalık taraftara karşı oynadı. 

   Solda Hasan Ali , sağ tarafta Isla Bursaspor defansını bayağı bunalttılar.Mehmet Topal ve Souza yine birlikte oynadılar.Ancak geçen sene olduğu gibi bu ikili birlikte oynadıkları zaman Fenerbahçe ileriye hızlı çıkmakta sorun yaşıyor.Bursaspor maçında da bunu yaşadık gördük.Teknik direktör Cocu Benfica maçını düşünerek Elif Elmas’ı yedek oturttu anlaşılan.

   Fenerbahçe’de forvette görev alan Soldado ise tam bir hayal kırıklığı yaşattı.Eline geçen altın değerindeki fırsatı kullanamadı.Belli ki kendini iyi hazırlamamış bu karşılaşmaya.

   Evet Fenerbahçe ilk lig maçını evinde kazandı.Bu karşılaşma sarılacivertliler için önemliydi.Zira hem evinde kendi taraftarlarının önünde Bursaspor maçından galibiyetle çıkmak,lig için büyük moral olurken, Benfica maçı öncesi moral bulmak adına önemi büyüktü.

   Fenerbahçe’çe salı akşamı oynayacağı Benfica maçı için moral buldu, ancak özellikle hucüma çıkarken kaptırılan toplar sarılacivertlilerin kalelerinde büyük tehlike yaratıyor.İlerleyen günlerde bu sorununun da giderileceği şüphesiz.Ancak Benfica maçında bu hataları en aza indirmeleri gerekir.Fenerbahçe özellikle ileriye çıkışlarda pozisyon hatası yapmazsa Benfica’yı eler.

   Salı akşamı kalplerimiz Fenerbahçe ile olacak.Fenerbahçe’ye başarılar dileriz.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.