Fenerbahçe Söke Söke Aldı

   Evet haftalardır Sarı-Lacivertlilerin eleştirdik. Kötü oynuyorlar diye. İsmail Kartal bu maçta tüm Yazılan eleştiri yazılarını dikkate almış ve uygulamış.
   Derbide maça Fenerbahçe daha iyi başladı, Oyunun  tam hakimdi. Maçın  Başında golü buldu ve öne geçti.

   Biliçi de takdir etmek Lazım. Dört dörtlük bir teknik direktör. Necip'i herşeye rağmen kaybetmeme adına oynattı. Oysa Beşiktaş'a maçı Necip kaybettirdi. Ama buna rağmen sahip çıktı. Bu ileriye  dönük büyük hareket. Her teknik adam buna sahip çıkmaz. Tebrikler Biliç.
   Ikinci yarı Sarı-Lacivertliler istedikleri futbolu oynadılar.  Ve hakederek eze eze maçı aldılar. Lig bizden sorulur ligin gerçek sahibi biziz dediler.
    İsmail Hoca da yazılanları dikkate almış. Ders almış ve ona göre tedbir almış. Herşeyden önemlisi başkanlarına doğum günü hediyesi verdiler. Nice mutlu sağlıklı Yıllara Aziz Yıldırım doğum günün kutlu olsun.
   Fenerbahçe sonuçta hak ederek Kazandı.
Başkanlarına  doğum günü hediyesi verdiler.
Ve en önemlisi "lig bizden sorulur" dediler.
   Fenerbahçe liğe yeniden damga vurdu. Bu senenin zayıfı Galatasaray devre dışı kaldı. Fenerbahçe de Meireles,  Mehmet Topal, Emre süper oynadı.
   Maçta istedikleri gibi oynadılar ve kazandılar. Süper Lig'in gerçek sahibi benim dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.