FENERBAHÇE TEK GOLLE YETINDI

Süper Lig'in flaş takımlarından Mersin önünde geçtiğimiz haftalardaki futboluna aksine istekli ve güzel bir futbol ortaya koyan Sarı-Lacivertliler maçı tek golle alarak liderlik yoluna devam ettiler.
  Maçın ilk yirmi dakikası başabaş geçen maçta Fenerbahçe oyunun geri kalan bölümlerinde ele aldığı oyun üstünlüğünü maç boyunca gösterdi.
   Başta Kyut olmak üzere Mehmet Topal, Emre, Alper, Gökhan ve Caner oyuna ağırlığını koyunca ortaya bambaşka bir Fenerbahçe çıktı.
   Bu sezonun gol kaçırma rekorunu Sow'la kırdılar diyebiliriz.
   Kaçırdıkları gol pozisyonlarını değerlendirseler maç çok farklı biterdi.
   Mersin iyi bir takım.Kontratak futbolunu iyi oynuyorlar. Rıza Hoca takımına iyi futbol oynatıyor. Rakibi defansta açık pozisyonda yakaladıklarında çok zorluyorlar.Ancak dün akşamki oynanan maçta Bunu fazla göremedik.Görmeyi arzu ettiğimiz futbollarından bir hayli yoksun oynadılar.
   Fenerbahçe ise beklenenin tam aksine koştu, hırslı oynadı bol gol pozisyonu buldu ve hakederek üç puanı yılın bu son maçında aldı.
   Kaleci Volkan birkaç şutun dışında pek zorlamadığı maçta,Orta sahanın tam hakimi Sarı-Lacivertliler oldu. Orta sahanın hakimi olunca da gol yollarında istedikleri pozisyonları yarattı Sarı-Lacivertliler.
   Maçın ikinci yarısında Sarı-Lacivertliler bir penaltı atışı olmak üzere yakaladıkları gol pozisyonlarını cömertçe harcadılar.
   Maçın Adam'ı Alper Potuk oldu. Her geçen gün üstüne koyarak futbol oynuyor.Kendini geliştirmeye devam ederse Sarı-Lacivertliler'in değişmez oyuncusu olur.
   Takıma kazanılan bir diğer oyuncu ise Diego. Bu oyuncular hazır olduğunda Sarı-Lacivertliler de oyun anlayışı ve rakibe üstünlük  daha da artacak.
   Maçın eleştirilecek tek yani seyirci.Seyirci beklenen den az oldu dün akşam. Her zaman dolu trübünlere oynayan Sarı-Lacivertliler son birkaç maçtır o çoşkulu seyirci kalabalığını Sahası'nda göremez oldu. Bunun nedenleri araştırılmalı.Seyircisiz bir Şükrü Saraçoğlu stadı pek keyif vermiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.