Fenerbahçe Tek Tek

   Fenerbahçe Konyaspor maçının ilk yarısını izlemeyenler için tek lafımız var.Çok sanşlısınız.Hiçbir şey kaçırmadınız ve kıymetli bir 45 dakikanız size kaldı.

   Neden mi Pereira yüzünden.Artık anlaşıldı.Pereira ile Fenerbahçe uyum sağlayamadı.Çok iyi teknik adam olabilir.Futbol bilgisine de sonsuz saygımız var.Ama bizim futbolumuza çok uzak.Bizim taraftarımıza çok uzak.Bizim beklentilerimizin çok uzağında.Fenerbahçe top falan oynamıyor.Ama Fenerbahçe'ye top oynatmayan rakip takım değil,Teknik Direktör Pereira.
  Yazdık ,yazdılar,anlamamakta ısrara devam.Souza ve Mehmet Topal birarada oynarsa defans ağırlıklı bir takım olusun ve forvette çoğalamaz gol pozisyonu bulamazsın.Rakip sanırsın Barcelona yada Real Madrid.Bu takımlarla oynasan anlayacağız telaşını ve hak verecez bu oyun tarzına.Ama kendi liginde oynuyorsun.

   İlk yarı Fenerbahçe yana ve geriye pas yapma rekoru kırdı.Haliyle de seyircisinden ıslıklandı.Kendi evinde Fenerbahçe böyle oynanamalı.

   Düşünün Fenerbahçe bu sezon 6 maçın 5 tanesini 1-0’lık skorla kazandı.

Konyaspor karşısında ilk şutunu Fenerbahçe 52.ci dakikada atıyorsa bunun sorumlusu teknik direktördür.Zira sahaya çıkardığı ilk onbir sahada nasıl oynayacağını bilemiyor.Çünkü diziliş ve oyunculara verdiği görev doğru değil.Van Persie sağaçık oynamaz.

   İkinci yarıda oyuna Volkan ve Nani ,Souza ve Van Persie değişikliği maça hareket getirdi.Souza çıkınca Volkan ve Nani ile hücüma dönük bir Fenerbahçe ortaya çıktı.Ve ikinci yarı maç farklı oldu.Rakibi rakip sahada adeta mahkum oynatan ve gol yollarında pozisyon yaratan ve istediği golü bulan bir Fenerbahçe seyrettik.

   Maçın yıldızı Gökhan Gönül’dü.Sahada basmadık yer bırakmadı.Hırsı inanılmazdı.Aynı şekilde oyuna girere girmez Volkan Şen’de hırsı ile takımını ateşledi.

    Golden sonra oyunu rölantiye alan sarılacivertliler 1-0 ‘lık kısır galibiyet serilerine bir tanesini daha eklemiş oldular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.