Fenerbahçe tel tel dökülüyor

   Geçen hafta Kayserispor karşısında alnan beraberlikten sonra,Osmanlıspor maçında da 2 puan bırakan sarılacivertliler lig yarışında iyice geriye düşmeye devam ediyor.

   Fenerbahçe son üç maçında (Galatasaray-Kayserispor-Osmanlıspor) 6 puan kaybetti.Ve lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 9’a çıkardı.

   Maça gelince Osmanlıspor maçında kaleyi Volkan aldı.Volkan dışında  Kayserispor maçındaki aynı kadro  ile çıktılar sarılacivertliler.Aykut Hoca’nın Dirar ısrarı devam.Defansta Neto ve Neustaedter hatalara devam ediyor.Isla yerine oyuna sonradan giren Şener son dakikada yaptığı hata ile takımının gol yemesine sebep oldu.

   Fenerbahçe’de formasının hakkını veren oyuncu yok gibi.Teknik heyet çaresiz arayış içersinde.Oyuncular hırslarını,kazanma inançlarını yitirmişler.Sahada ne oynamak istediklerini anlamak mümkün değil.Kayserispor maçında da tablo aynıydı.Fenerbahçe bu kadar basit gol yemez.Son yılların en kötü performansı.Kayserispor ve Osmanlıspor maçının son 25-30 dakikası Fenerbahçe yarı sahasında oynanıyor.

   Şimdi sadece hata Teknik Direktör Aykut Hoca’da değil.Başta bu transferleri yapan yönetim de bu takımın oyunundan kendini sorumlu hissetmeli.

   Fenerbahçe taraftarı artık yıldız oyuncu istemiyor.Oynayacak takıma katkı sağlayacak oyuncu görmek istiyor.Hucüm futbolu oynatacak bol gol pozisyonuna girecek bir takım ve teknik direktör istiyor.

   Bu futbolla tabi taraftar maçlara gelmez.Neden gelsin.Parasını verip kendi kendine kahrolup gidiyorlar.

   Fenerbahçe bu hafta ciddi tedbirler almalı.9 puan kapanmaz değil.Ancak bu futbol anlayışı ile kapanmaz aksine giderek daha da açılır.

   Bekleyip görecez.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.