Yetmişbeş günlük aradan sonra transfer fırtınaları ile Spor Toto Süper Lig’ine kendi seyircisi önünde merhaba diyen sarılacivertliler adeta sow yaptılar.

   Eskişehirspor karşısına sakat olan Gökhan ve geçen seneden cezası bulunan Caner hariç tam kadro çıkan Fenerbahçe geçen seneye oranla tamamen farklı bir görüntü çizdi.

   Yeni transferler Şener,Nani,A.Ba ,Souza,Fernandao ile maça başlayan Fenerbahçe orta sahada bu senenin yıldızı olmaya aday Diego ile Eskişehirspor karşısında zorlanmadan rahat bir galibiyet aldı.

   Lig maratonunun ilk maçı olması sebebiyle önem taşıyan maçta Eskişehirspor için fazla birşey söylemek şimdiden haksızlık olur.Eksikleri ve elindeki kadrosu ile önümüzdeki günlere bakarak Eskisşehirspor hakkında yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır.

   Ancak sarılacivertliler için şimdiden söylenecek çok sözümüz var.

   Öncelikle geçen sene seyrettiğimiz Fenerbahçe ile bu sene seyredeceğimiz Fenerbahçe arasında dağlar kadar fark olacağı kesin.

   Dün akşam koşan rakibi sürekli rahatsız eden ve çok gol pozisyonu yakalayıp az pozisyon veren bir Fenerbahçe seyrettik.Orta sahada Diego oyundan alınana kadar çok iyi yönetti.Nani biraz zamana ihtiyacı var.Ancak attırdığı gol ve oyun içinde arkadaşlarına katkısı olumlu.Formunu yakalarsa tutulmaz.Fernandao ve Sow kaldıkları yerden devam ediyorlar.Ancak Sow attığı nefis kafa golünün yanısıra kaçırdığı gollerde daha dikkatli ve arkadaşlarına pas vermeyi denese mükemmeli yakalayacak.

   Orta sahada Souza mükemmele yakın oynadı.Her geçen gün takıma alışıyor.Sonradan oyuna giren Mehmet Topuz hafta içinde yaşadığı olayın etkisinden daha çıkamamış.Zaten Pereira’da bunu düşünerek maçın ikinci yarısında şans verdi.Alper Potuk biraz zamana ihtiyacı var.Maç eksiğini tamamlarsa hazır olur.

   Defans ise mükemmele yakın oynadı.Her sene hangi takımda oynarsa oynasın Fenerbahçe defansının belalısı olan ve boş geçmeyen Gekas top göremedi.Ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.Şener henüz alıştığımız bir Gökhan Gönül değil ama ilerde kesin olacak.Maç oynadıkça bunu yakalar.Hırsı ve oyuna katkısı mükemmel.Sol da Hasan Ali görevini yaptı.Orta göbekte Alvez artık ben takımın sigortasıyım diyor.A.Ba‘da ben hazırım dedi.

   Oyuna ikinci yarıda giren Van Persie ise hangi takımın formasını giyese yakışan bir profesyonel seyretmek ayrı bir keyif veriyor.Fenerbahçe formasına alışmış.Oyuna girer girmez kendini fark ettirdi.Nani, ile güzel ikili oluşturuyorlar.

   Kalede Volkan’a çok iş düşmedi bu maçta.Ancak görünen bir şey var.Volkan eski Volkan olmuş.Kolay kolay kaleyi vermez.

   Tabi bu kadronun birde hırslı ve bilgili bir kaptanı var ki.Bu takım onun eseri.Vitor Pereira.

   Bu kadroya daha Ozan Tufan,Volkan Şen  girecek.Anlayacağınız bu sene keyif veren bir Fenerbahçe seyretmeye hazırlanın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.