Fenerbahçe turu rahat geçti
    Fenerbahçe deplasmanda 3-0 kazandığı Kayserispor maçının rövanşında zorlanmadan turu geçerek adını yarı finale yazdırdı.Yarı finalde rakibi Başakşehir oldu.Lig maratonunda Başakşehir ile kıyasıya bir rekabet içinde olan sarılacivertliler kupa yarı finalinde de zorlu rakibi ile karşı karşıya geldiler.
   Ziraat Türkiye Kupası’nda bir nevi erken final niteliği taşıyan bu eşleşme çok çekişmeli geçecek gibi.Lig yarışında iddiası olmayan sarılacivertliler taraftarlarına bu kupa ile bu sene veda etmek istiyorlar.
   Maça dönecek olursak sarılacivertliler ilk maçın verdiği skor avantajı ile rahat başladılar.Ve maçın başında buldukları gollerle de turu geçtiler.Uzun bir aradan sonra Volkan tekrar kalesine kavuşurken,defansa pek fazla iş düşmedi.Skrtel ve Kjaer’e çok fazla iş düşmedi.Sağ kanattan Şener sol kanattan İsmail Köybaşı fazla baskı görmedikleri için istedikleri gibi ileri çıkarak forvetteki oyunculara destek oldular.
   Orta alanda Mehmet Topal,Souza,Lens ve Alper Kayserispor’a pek fazla topla oynama imkanı tanımadılar.Aatıf oyunda kaldığı sürece elinden geleni yaptı.Golünü de attı.Forvette Sow fazla etkin olmadı ancak rakip defansı da ileri çıkmasına engel oldu.
   Maçın en güzel karesi Volkan Şen’in 1 yıl aradan sonra golle buluşarak sanşsızlığını kırması oldu.
   Kayserispor ilk maçın sonunda bu kupadan ümidini kesmiş.Sergen Hocanın talebeleri formalite maçına çıktılar.Maça fazla asılmadılar.Golleri kalelerinde görünce dirençleri daha da düştü.Ve maçı bıraktılar.İkinci yarıda biraz kıpırdanır gibi oldular ,Fenerbahçe’nin üstüne gittiler,ancak tur şansı kalmadığı için istedikleri sonuca ulaşamadılar.
   Fenerbahçe bu maçta istekli ve hırslı oynadı.Takımı böyle görünce hemen insanın aklına sorular gelmeye başlıyor.Sarılacivertli futbolcular maç mı seçiyor.Karabükspor deplasmanında  oynadıkları son lig maçında seyredenleri adeta uyutan futbolları ve tek golle 3 puanı alan da bu oyuncular.Bu akşam Kayserispor’u ilk maçta 3-0 yenen ve bir bakıma mucize olmazsa turu garantilemiş ama sanki ilk maç berabere bitmiş gibi hırslı ve güzel futbol oynayan da bu oyuncular.
   Anlamak gerçekten zor.Sonuçta Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna dolu dizgin devam ediyor.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.