Fenerbahçe ununu eledi eleğini astı
   Fenerbahçe evinde Atiker Konyaspor karşısında maçı kaybederek lig yarışında artık hiçbir iddiası olmadığını kanıtladı.
   Artık sarılacivertlilerde başta yönetim olmak üzere teknik heyet ve transfer sorumlularının istifa etmesi zamanı geldi de çattı.Eğer biraz Fenerbahçe’yi düşünüyorlar ve seviyorlarsa bunu derhal yaparlar.Zira bu takımın bu kadar aciz bu kadar kötü oynamasının tek sebebi kendileri.
   Maça bakacak olursak yazacak bir şey yok.Advocaat zaten takımı bırakmış.Sahada Ozan Tufan ha var ha yok.Oyundan çıktığında emin olun kimse farkına varmadı.Oynarken de farkına varmadı zira.Alper en kötü oyununu oynadı.Souza artık benden size fayda yok dedi adeta.Mehmet Topal hariç takımda diğer oynayanlar ise bırakın bizi bizden size fayda yok dediler.
   Fenerbahçe’de yönetim değişmedikçe,ne bu sene ne gelecek sezon birşey beklemek hayal olur.Takımda esaslı değişiklik lazım.Taraftar maça gelmiyor.Televizyonda seyretmiyor.Gelen taraftar yönetim istifa diyor.Hala buna duyarlı yönetim yok.Duymamazlıktan gelen bir yönetim var.Her maçta kendilerine istifa seslerini içlerine sindireceklerse mesele yok.
   Fenerbahçe sahada futbol oynamıyor.Son yılların en kötü Fenerbahçe’si.yapmayın taraftarla bu kadar oynamayın.Ülkemizin en seçkin en kıymetli taraftarına sahip kulübü bir bir eritiyorsunuz. 
   Bu yönetim değişmedikçe Fenerbahçe’de başarı beklemek artık hayalden öte birşey değil.En kısa sürede Fenerbahçe’yi seviyorsanız gereken tedbirleri alırsınız.Emin olun sorun ne futbolcularda ne teknik heyette.Sorun sizlerde yönetimdeki arkadaşlar.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.