Fenerbahçe Van Persie ile güldü
   Lig’de artık iddiası kalmayan ve tüm umutlarını Ziraat Türkiye Kupası’na bırakan sarılacivertliler Karabük deplasmanında Van Persie ile üç puana ulaştılar.
  Maçın genelinde üstün oynayan taraf sarılacivertliler oldu.Ancak bu sizi aldatmasın sadece orta alanda üstünlük,yoksa gol yollarında bir beceri yok.Bu kadrodan bunu beklemekte hayal olmaktan öte bir şey değil.
  Fenerbahçe ,Karabükspor maçının kahramanları kaleciler oldu.Fenerbahçe’de kalede Fabiano,Karabükspor’da kalede Ahmet kurtardıkları pozisyonlarla maçın kahramanları oldular.
   Fenerbahçe’de Mehmet Topal yine görevini yaparken,defansta VanDer Wiel sezonun en etkili futbolunu oynadı.Van Persie uzun aradan sonra gol orucunu bozdu ve takımına üç puan getiren golü attı.
   Karabükspor’a gelinde bu sezonun en kötü futbolunu oynadılar.Hiçbir hırsları kalmamış futbolcuların.Bu sahada Galatasaray’a,Beşiktaş’a kök söktüren Karabükspor,Fenerbahçe karşısında son derece etkisiz kaldı.
  Fenerbahçe’ye dönecek olursak.Gol yollarında son derece etkisizler.Bu sorun sadece bu maç ile alakalı değil.Sezonun genelinde bu sorunu yaşadılar.Gol yollarında bir türlü istedikleri etkiyi kuramıyorlar.Ve dolayısıyle istedikleri golleri atamıyorlar.
   Önümüzdeki sezon Fenerbahçe’ye acil forvet oyuncusu olmazsa olmaz.Orta sahada 10 numara mutlaka lazım.Ve en önemlisi rakibi eksiltecek bir kanat oyuncusu gerekli.lens bu konuda iyi ama çok yalnız kalıyor.Yanında ona yardımcı olabilecek bir oyuncu şart.
  Evet lig maçlarını artık formalite gereği gibi oynayan sarılacivertliler Karabük deplasmanından son dakikalarda kazandıkları golle altın değerinde 3 puanla döndüler.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.