Fenerbahçe yine hüsran yaşadı

   Geçtiğimiz iki hafta deplasmanda yenilen sarılacivertliler evinde de Kayserispor’a kaybederek üstüste 3 maç kaybettiler.

   Fenerbahçe’de Cocu hala arayış içinde.Bu anlayış ile sarılacivertliler başarılı olamazlar.Fenerbahçe ilk onbirde yeni transferleri kalede Harun, Mehmet Topal yerine de Reyes’le başladı.Harun kalesinde yediği hatalı gole rağmen kritik kurtardığı toplarla kendini affettirdi.Ancak Reyes bu takımda bu performansı ile oynayamaz.

   Fenerbahçe gol bulana kadar oyunda etkiliydi.Ayew ile golü bulduktan sonra durdular.Oyunun kontrolünü Kayserispor’a verdiler.Orta sahada Mehmet Ekici, Valbuena, Eljif Elmas geriye zamanında dönemedikleri için Kayserispor rahatlıkla sarılacivertlilerin kalesine geldi. Orta saha ileri geri oynamayınca ve zamanında geriye gelemeyince sarılacivertliler defansta çok pozisyon veriyor rakiplerine.

   Özellikle ikinci yarıda Fenerbahçe oyundan iyice düştü.Cocu değişiklik yapmada geç kalınca kalelerinde golleri görmeye başladılar.

   Fenerbahçe teknik direktörü Cocu bu anlayış ile bu takımı başarıya götüremez.Kaç haftadır takımın başında bu kaçıncı maçı.Fenerbahçe’nin hala bir oyun planı yok.Kayserispor maçında özellikle 70.ci dakikadan sonra oyun disiplinin tamamen kaybettiler.Cocu bu anlayışını değiştirmezse sarılacivertliler çok erken lig yarışına havlu atarlar.Zaten şimdiden 9 puan kaybettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.