Fenerbahçe Yoluna Kayıpsız Devam Etti

   Ankara deplasmanında Gençlerbirliği ile oynadığı maçlarda yüzü gülmeyen Fenerbahçe bu sefer Fernandao’nun attığı golle kazandı.

   Maça klasik 4-3-3 dizilişi ile çıkan sarılacivertliler son oynadığı 10’cu maçını da kazandılar.Son 10 maçının 8 tanesini 1 faklı skorla kazanan sarılacivertliler bu 8 maçın 6 tanesini 1-0 sokorla diğer 2’sini tek farklı kazandı.Yani sarılacivertlilerin tek farklı galibiyet serisi Ankara’da da devam etti.

   Gençlerbirliği maç boyunca sarılacivertlilerin kalesinde gol pozisyonu bulamadılar.Sarılacivertli defans oynadıkları rakiplerine gol pozisyonu vermemeye devam ediyor.

   Orta saha Mehmet Topal,Souza,Deigo ile prese devam ettiler.Aynı zamanda defansada herzamanki gibi destek oldular.Forvette Nani,Markoviç,Fernandao ise bal yapmayan arı gibiydiler.Sadece gol pozisyonunda son derece akıllı Gökhan Gönül ile başlayan ,Diego ve Markoviç ile devam pozisyonu Fernandao gole çevirdi.

   Bunun dışında sarılacivertliler sadece maçın 62,68 dakikalarında üstüste net gol pozisyonları kazandılar ancak değerlendiremediler.Bunda forvet elemanlarının sanşsızlığı olduğu kadar Gençlerbirliği kalecisi Hopf’un payı büyük oldu.

   Maçın dikkat çeken noktası Nani ve Fernandao’nun yedikleri sarı kartlar.Aldıkları bu sarı kartlar yüzünden sarılacivertlilerin evinde önümüzdeki hafta oynayacakları Sivasspor maçında forma giyemeyecekler.Önümüzde Noel tatili düşünülürse umarız bu kart cezalarının noel tatili ile alakası olmadığını düşünmek yerinde olur.

   Bir sözümüzde maçın hakemi Mete Kalkavan’a.Maçı çığırından çıkarmak için elinden geleni yaptı.Nani’nin kart gördüğü pozisyonda Nani sarı kart anladıkta Nani’nin üstüne yürüyen Gençlerbirliği defans futbolcusu Uğur Çiftçi kırmızı kart alacakken sarı kartla geçiştirdi.Uğur Çiiftçi hayatında Nani ile karşı karşıya futbol oynayacaksın deseler günlerce uyuyamaz.Ama Fenerbahçe ve diğer takımlarımızda oynayayan dünya yıldızlarını karşılarında görünce kendilerini kaybediyorlar.Yine aynı şekilde Diego’nun ceza sahası içinde havada uçurulmasına Mete Kalkavan kayıtsız kaldı.Sahada oynayan oyuncular iyi niyetli olmasa gereksiz sertlikler daha da büyüyerek artacaktı.Hakem Mete Kalkavan’ın özellikle sarılacivertli futbolculara yapılanlara bu kadar göz yummasını anlamak mümkün değil.

   Sonuçta sarılacivertliler yoluna dolu dizgin devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.