Fenerbahçe’den erken veda

    Fenerbahçe Şampiyonalar Ligi ön eleme maçında Benfica’ya elendi.Benfica ilk maçta yakaladığı skor avantajı ikinci maçta da iyi kullanarak turu geçti.

   Maça istekli başlayan sarılacivertliler gol yollarında bir türlü istedikleri pozisyonları yaratamadılar.İleriye çıkışlar da basit top kayıpları yaparak rakibe hücum şansı yarattılar.Defansta Neustaedter son derece basit top kayıpları ile güven vermiyor.Ceza sahasında ayağındaki topu doğru sağlıklı oyuna sokamıyor.Fenerbahçe gibi bir takımda oynayan oyuncu bu hataları yapmamalı.Fenerbahçe süratle bu mevkiye bir oyuncu almaları şart.Neustaedter’le bu işi yürütmek çok zor.Aynı şekilde Giuliano ve Valbuena bu takımla uzun süreli yürümeleri mümkün değil.

   Maça dönecek olursak oyuna Fenerbahçe istekli başladı.Maçın başında Benfica karşısında üstünlük kurmak istediler.Ancak ellerindeki kadro ile bunu yapmak kolay olmadı.Ve yedikleri talihsiz bir golle de turu iyice zora soktular.Alper Potuk’un ilk yarı uzatmalarında attığı gol bir umut olsa da bu yetmedi.

   İkinci yarıda daha istekli bir Fenerbahçe gördük sahada.Alper Potuk gol sonrası daha bir kendine öz güveni gelmiş, daha bir hırslanmış olarak oynadı.Oyuna ikinci yarıda giren Barış takımı adeta ateşledi.Eljif Elmas’da keza öyle.Bu genç oyuncular takıma oturdukça sarılacivertliler daha iyi olacaklar.

   Fenerbahçe için kaybedilen çok bir şey yok.Bu kulvarda bu kadro ile zaten çok fazla yol alamazlardı.Bu turda olmasa ilerde eleneceklerdi.Ancak bundan sonra oynacakları UEFA Avrupa Ligi çok daha önemli.Yönetim ne yapıp edip satın alamıyorsa kiralık, futbolcu takviyesi yapması şart.Özellikle defans ve orta sahaya iki oyuncu almaları gerekmekte.

   Dün akşamın en güzel ve en başarılı kişileri taraftarlar oldu.Doksan dakika boyunca statı dolduran taraftarlar takımlarından desteklerini esirgemediler.Küfür yoktu.Bunda da en büyük pay yeni Başkan sn. Ali Koç’a ait.Yarattığı sinerji ile taraftarları da stata kazandırdı.Fenerbahçe tribünleri eski muhteşem görüntülerine döndü.Bu atmosfer ilerde takımı da mutlaka olumlu etkileyecektir.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.