Fenerbahçe’den kritik galibiyet

   Lig yarışında son iki haftada önce deplasmanda Beşiktaş’a sonra evinde Akhisar’a yenilen Fenerbahçe deplasmanda tüm takımların korkulu rüyası Malatyaspor’u 2-0 yendi.

   Fenerbahçe bu sonuçla lig yarışına yeniden ortak oldu.Haftaya evinde oynayacakları Galatasaray maçını almaları durumunda şampiyonluk yarışında ciddi mesafe kaydedecekler.

   Malatyaspor maçına Fenerbahçe beklenen kadro ile çıktılar.Amaçları sadece 3 puan almaktı.Bunu da oynadıkları futbolla başardılar.Aykut hoca beklenen onbirle sahaya çıktı.Ve rakibinin açık vermesini bekledi.Bunu da başardı.Çalışılmış bir korner atışından  golü buldular.Ve oyunu bundan sonra rölantiye aldılar.

   Malatyaspor’un üzerlerine gelmesini beklediler.Defansta Şener,Hasan Ali kanatları iyi kapattı.Orta alanda Mehmet ve Souza kontrollü oyunları ile maçı kontrol altında tuttular.Giuliano oyunda topu son derece iyi kullandı.Fernandao kaçırdığı golleri gol yapsa maç çok daha farklı bitebilirdi.

   Bu maç ile Fenerbahçe şampiyonluk yarışında son derece önemli bir galibiyet aldı.Haftaya oynayacakları Galatasaray maçına büyük bir moralle hazırlanacaklar.Ve bu maçı alırlarsa şampiyonluk yarışında en büyük aday konumuna gelecekler.

   Derbileri farklı oynatan ve kazanan Aykut Hocanın Galatasaray maçına da takımını farklı hazırlayacağını bekliyoruz.Evet artık gözler Galatasaray maçında.Fenerbahçe dördüncü yıldızı takmak için bu maçı almak zorunda ve alacak güç kendisinde var.Haftaya oynacakları Galatasaray maçında stadın ful dolacağını söylemek için falcı olmaya gerek yok.

    Fenerbahçe Galatasaray maçını alması durumunda şampiyonluk için en büyük aday konumuna gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.