Fenerbahçe’den Taraftarına Yeni Yıl Hediyesi

   Liğ’in ilk yarısının son maçında sarılacivertliler tek farklı galibiyet tarifesine devam ettiler.

   Senenin son maçında maçın başından sonuna kadar üstün oynayan sarılacivertliler taraftarlarına  yeni yılda galibiyet hediye ettiler.

   Nani,Fernandao’nun kart cezalısı,Alper’in sakat olması nedeniyle,Volkan,Markoviç, ile maça başlayan Fenerbahçe oyunun ilk dakikasından itibaren Sivasspor’a karşı üstün oyununu kabul ettirdi.İlk defa bir maçta Fenerbahçe’li futbolcular bu kadar çok gol pozisyonuna girdiler.

   Özellikle sağ kanattan Gökhan Gönül ve Markoviç ile Sivasspor defansına zor dakikalar yaşattılar.Aradıkları golü de Van Persie ile buldular.

   İlk yarının sonlarında ilk atak girişimini yapan Sivasspor golü de buldu.Ve ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı.

   Maçın ikinci yarısında yine rakip Sivasspor’a nefes aldırmayan sarılacivertliler bekledikleri golü Kjaer ile buldular ve maçı kazanmasını bildiler.

   Maçın geneline bakacak olursak,sarılacivertliler artık oynadıkları rakiplerine nefes aldırmıyorlar.Rakip alanda prese başlıyorlar.Gol pozisyonu da kolay kolay vermiyorlar.Ancak orta alanda görev yapan Souza formunun çok gerisinde.Oyuna katkısı diğer arkadaşları kadar olmuyor.Böyle devam ederse formayı kaptırır. 

   Markoviç ilk yarıda durgun ikinci yarıda ise süper oynadı.Gol vuruşlarında kendini geliştirirse mükemmel olacak.Gökhan Gönül durmak bilmedi.Defansta ise Kjaer ve Alvez kusursuz oynadılar.Sol bekte Hasan Ali elinden geleni yaptı.Teknik Direktör Pereira Hasan Ali kaldırım,Caner Erkin değişikliği ile taraftarları şaşırttı,ancak yaptığı hamlenin ne kadar yerinde olduğunu maçın ilerleyen dakikalarında gördük.

   Ozan ,Diego’nun sakatlığından sonra oyuna girdi.Biraz kilosu var.İstediği hareketleri tam olarak yapamıyor.Ama daha yaşı çok genç ilerde toparlar.

   Volkan Şen ,maçtan çıkana kadar elinden geleni yaptı.Ancak son vuruşlarda saç baş yoldurdu.

   Fenerbahçe her geçen gün üstüne katarak devam ediyor.Artık rakiplerinin korkulu rüyası olmaya başladı.Taraftarları rahat maç seyrediyorlar.Keyif alıyorlar.Üstüne üstlük   Antalyaspor ve Sivasspor maçında gördük ki artık gol pozisyonuna çok giriyorlar.Tek eksik bu pozisyonları gole çevirmek.

   Sivasspor’a gelince iyi bir teknik direktöre sahipler.Okan Buruk takımına hakim ama eldeki malzemesi bu kadar.Liğ arasında mutlaka takviye şart.Orta sahada özellikle eksikleri var.Eksiklerini tamamlarsa liğ ‘de keyif veren bir Sivasspor izleriz.

   Sonuçta Fenerbahçe bu senenin son maçında haklı,keyifli bir galibiyet aldı.taraftarlarına yeni yıl hediyesi olarak 3 puan verdi.

   Umarız yeni yıl ve liğ’in ikinci yarısında şampiyonluk yarışını gögüsleyen   bir Fenerbahçe izleriz.

   Yeni yılın herkese mutluluk,sıhhat,sağlık ve bol kazanç getirmesini dilerim.Yeni yılda herşey gönlünüzce olsun.MUTLU YILLAR.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.