Fenerbahçe’nin başarısı şans değil
   Euroleague şampiyonu Fenerbahçe Erkek Basketbol takımının kazandığı kupa ve başarısı asla şans değil.
   Bu başarı Yönetimin.her ne kadar Fenerbahçe yönetimini futbol yönetimini eleştiriyorsak ta,basketbol da tebrik etmek lazım.
   Bu başarı Obradoviç ve ekibinin.Yılmadılar herkesten fazla çalıştılar.Geldikleri yeri asla beğenmediler daha daha iyisini yapmak için varını yoğunu ortaya koydular.Röportajında maç esnasında her maçta rakip takımla ilgili 100 den fazla hucüm ve defans planları olduğunu açıkladı.Kolay bir şey değil bunu yapmak.Yardımcılarından biri Obradoviç'i anlatırken onun için maç oynanırken seneler önceki bir maçta yaşanan pozisyonu hatırlar ve maç esnasında uygular dedi.İşte böyle bir başarının altın adamı Obradoviç.
   Bu başarı oyuncuların.Hep birlikte oldular.İnandılar,hırslandılar.Hocalarına sonuna kadar inanıp onunla gece gündüz çalıştılar.
   Bu başarı taraftarın.Takımlarını hiçbir zaman yalnız bırakmadılar.Galibiyette,mağlubiyette hep destek oldular.Onlar da inandı bu şampiyonluğa.
  İşte böyle tek yürek olunca zaferde arkadan geliyor.Bu başarı bugünün başarısı değil.Obradoviç’in takımın başına geçmesiyle başlayan uzun bir yol hikayesi.
   Şampiyonluk planları daha o zamandan yapıldı.Kurt hoca oyuncularını tek tek seçti.Onları tek tek işledi,adeta yeniden yarattı.
   Ve Avrupanın en büyüğü olma ünvanını bileklerinin hakkıyla aldılar.Hemde öyle 1 sayı 2 sayı farkla değil tam 16 sayı farkla.
   Dikkat edin pazar akşamı avrupanın en büyüğü oldular.Obradoviç’den oyunculara kadar kimsede ne bir hava ne de şımarma görmedik.Çünkü onlar bu ünvanı maçtan önce içlerine sindirmişlerdi.
   Dün akşam sanki hiçbir şey olmamış gibi çıktılar Tofaş maçına ve farklı kazandılar.Üstlerinde ne bir rehavet gördük,ne de bir rakiplerine yukardan bakma.
   Obradoviç farkı bu.Başarıyı tek hedef yapmış,uyuma dışında diğer tüm vaktini Ülker Sports Arena’da geçiren ve aldığı kupalara rağmen asla mütevaziliğini kaybetmeyen Obradoviç farkı.
   Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ülkemizde birçok kulübe oldu.Takım oyunu,takımda birlik,doğru çalışmak ve inanmanın ne demek olduğunu herkese gösterdiler.
   Umarım bu başarılı örnek Fenerbahçe futbol takımında da kendini gösterir.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.