Fenerbahçe’nin deplasman farkı

   Fenerbahçe bu sezon deplasmanlarda en çok kazanan takım.Kasımpaşa deplasmanında bu başarılarını sürdürdüler.

   Son haftalarda kazanan kadroyu bozmayan Aykut Kocaman takımda sadece rahatsız olan Dirar’ın yerine Alper tercihini kullandı.

   Sarılacivertliler Kasımpaşa maçının ilk otuz dakikasında Dirar’ın yerine oynayan Alper’in çıkışlardaki top kayıpları nedeniyle kalesinde tehlikeli pozisyonlar yaşadı.Ancak Hasan Ali’nin akıl dolu ortasını aynı güzellikte bir değerlendiren Aatıf sarılacivertlileri öne geçirdi.

   Golden sonra oyunun hakimiyetini ele geçiren sarılacivertliler lk yarıyı kontrollü bir oyunla galip kapamasını bildi.

   İkinci yarının başlarında gelişen Kasımpaşa atağında defansın kademe anlayışının hatası sonucu golü kalesinde bulsada arka arkaya attıkları gollerle farklı kazanmasını bildiler.

   Sarılacivertlilerde yenilen gol sonrası Aykut Kocaman’ın maçın 62. dakikasında yaptığı Valbuena ve Janssen değişikliği maçı tamamen sarılacivertlilerin lehine çevirdi. 

   Bu dakikadan sonra Fenerbahçe oyunu istediği gibi oynadı ve hakkı olan 3 puanı aldı.

   Sakatlıktan yeni çıkan Janssen ve oyuna genelde ikinci yarıda giren Valbuena takıma katkıları gerçekten mükemmel.Janssen iki haftadır oyuna girdikten sonra sarılacivertliler farkı hemen görülüyor.Valbuena ise oyuna her girdiğinde sarılacivertliler gol yollarında çok daha etkin oluyorlar.

   Fenerbahçe puanını 62’ye çıkararak maç fazlası ile Galatasaray ile puanları eşitledi.Pazar akşamı oynanacak Galatasaray-Beşiktaş ve Başakşehir-Osmanlıspor maçlarının sonuçlarını beklemeye başladı.

   Galatasaray-Beşiktaş maçı berabere biterse ve Başakşehir-Osmanlıspor’a puan kaybederse Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansı bir hayli artacak.Zira Fenerbahçe’nin kalan 3 maçı rakiplerinin kalan maçlarına bakacak olursak daha kolay.

   Uzun bir aradan sonra Süper Lig’de gerçekten nefes nefese  bir şampiyonluk  mücadelesi seyrediyoruz.Hep birlikte izleyip bu güzel yarışın galibini görecez. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.