Fenerbahçe’nin rakibi kendisi

   Lig’e verilen aradan sonra Fenerbahçe Göztepe’yi uzatmada attığı golle yendi.Maçın başında oyuna istekli başlayan sarılacivertliler, 14.dakikada golü bulduktan sonra klasik görüntüsüne döndüler.

   Fenerbahçe’de değişen birşey yok.Saman alevi gibi oynuyorlar.Golden sonra sahada adeta yürüdüler.İkinci yarı değişen birşey olmadı.Taki Fenerbahçe kendi kendine rakibine gol pozisyonu yaratıp golü kalesinde görünceye kadar.

   Golden sonra Teknik Direktör Aykut Kocaman Soldado,Valbuena ve Alper’i oyuna aldı ve çift santrafora döndü.Uzatmada golü bularak galibiyet ile sahadan ayrıldı.

   Maçta yazılması gereken özet bu ancak esas konuşulması gereken maçta yaşananlar.

   Öncelikle maçın hakemi Ümit Öztürk.Bu anlayışı bu hataları ile maç yönetmemeli.Maçın başından sonunda kadar kararları tartışılır.Uzun bir süre dinlendirilmeli.

   Maçın taraftarına gelince ne Aykut Kocaman ne de kaptan Volkan bu konuda yorum yapmasınlar.Taraftar parasını veriyor soğukta stadı dolduruyor ve futbol keyfi yapmak istiyor.

   Sonuç kimseyi memnun etmeyen bir oyun anlayışı ve yavan bir futbol oynayan bir Fenerbahçe seyrediyor.Golü yiyeceklerini taraftar herkesten daha çok biliyor.Dirar oynadığı futbolla bu takımda değil ilk onbir ilk 18’e bile alınmaması lazım.Buna tahammül eden bir teknik kadroyu anlamak mümkün değil.Taraftarı yabana atamazsınız.

   Fenerbahçe bu ligde oynadığı tüm maçları bu kadro ile rahat kazanır ama Dirar’la değil.Bu oyuncuda bu kadar ısrar ederseniz tabii ki taraftar tepkisini görürsünüz.

   Fenerbahçe’nin haftaya Trabzonspor deplasmanı var bu maçı kazanması çok çok önemli.Teknik heyetin bu maça hazırlanırken, Göztepe maçındaki hatalarından ders çıkarmaları bekliyoruz.

   Göztepe’ye gelince bu akşam kötü bir Göztepe seyrettik.Maç boyunca etkisi olmayan gol polisyonu çok çok az bir Göztepe izledik.Sezonun ilk yarısındaki performanslarından çok çok uzaktalar.Umarım en kısa sürede seyir zevki yaşadığımız Göztepe’yi görürüz.

    Son olarak başlayan Afrin harekatında Allah Ordumuza ,Mehmetçiğimize, Devletimize güç, kuvvet versin.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.