Kadıköy'de evinde bu sezon puan kaybetmeyen Sarı-Lacivertliler geçen hafta Bursa maçından sonra Eskişehirspor maçında da yüzü gülmedi.  
    Fenerbahçe'de işler iyi gitmiyor.  Geçen sezon 11 hafta sonuna baktığımızda bu sene 7 puan gerisindedir.  Ve son iki hafta şansları yaver gitti ilerde çok faydasını görecekleri iki puan aldılar.  
   Gerek Bursaspor gerekse de Eskişehirspor biraz şanları olsa Sarı-Lacivertliler bu maçlardan puan alamazdı.  
   Maç boyunca Sarı-Lacivertliler'i izlediğinizde ne oynamak istediği ne oynadığını çözmek mümkün olmadı.  Fenerbahçe artık defans yaparken de Hücum yaparken de defansta açıklar veriyor.  Defans arkasına atılan her top Sarı-Lacivertliler'in kalesinde tehlike yaratıyor.  Bu da defansın uyumsuz ve formsuz olduğunu gösteriyor.  
   Maçın hakemi Tolga Ozkalfa'da son derece formsuzdu.  Maçta çok pozisyon hatası yaptı.  Hele hele maçın son dakikalarında verdiği penaltı kararı çok tartışılır.  Penaltı pozisyonuna önce gögüs dedi sonra penaltı dedi.  Penaltı atılırken tüm futbolcular ceza sahası içinde.  Nasıl bir penaltı atışı bu.  Fenerbahçe'nin  attığı ilk golden  önceki penaltıya ise devam dedi.  Allah'tan Emre ortaladı Webo golü attıda çok tartışılmadı.  
    Peki neden böyle Sarı-Lacivertliler.  Neden taraftarlarını bu sene memnun edemiyor.  
   Cevabı çok basit.  
   Fenerbahçe saha kenarından iyi yönetilemiyor.  Fenerbahçe iyi çalıştırılmıyor.  
   Son iki maç daha net gösterdi ki Sarı-Lacivertliler geçen seneki kondisyonlarından  eser yok.  Maçta koşacak halleri yok.  Maç sonuna doğru iyice oyundan düşüyorlar.  
   Gökhan Gönül ilk yenilen golde yerinde değildi.  Eski Gökhan Gönül bu hatayı yapmaz,böyle net gol pozisyonunu rakibine asla vermezdi.  
   Caner geçen seneki halini mumla aratıyor.  Yaptığı ortalar ve paslarda eski formundan çok uzak.  
    Bekir sürekli pozisyon hatası veriyor.  Hele hele ikinci yarıda bir çalım atma sevdasına girdi az daha Sarı-Lacivertliler bu hatadan golü kalelerinde görüyorlardı.  
    Emre sahada hırsını bir türlü kontrol edemiyor.  Hakemlerle uğraşıyor ve sonunda takımını on kişi bırakıyor.  Avrupa maçlarında da böyle davranmasını merakla bekliyorum.  Üstelik bu Takımı'n kaptanı.  Avrupa tecrübesi olan 33 yaşındaki bir Emre'nin örnek olması gerekirken bu takımını gereksiz eksik bırakıyorsa kendini iyice sorgulaması Lazım.  
   Tabi sarılacivertlilerde en önemli aksayan yer ise Kenar yönetimi.  Yani Ismail Kartal ve ekibi.  
   Maçtan önce takımını iyi hazırlamadığı her bakımdan belli.  Bu sene takımın kondisyonu belirgin oranda düşmüş.  Takım Oyuncuları arasında kopukluk devam ediyor.  Eskişehirspor maçında ilk Yarıda Takımı'n en fazla Koşan oyuncusunu Meireles'i oyundan alarak teknik anlamda büyük hata yaptı.  (Eğer Meireles'in Sakatlığı yoksa)
   Takımı rakibi etkisiz ataklarla rahatsız eden bir havada.  Gol yollarında çok zayıflar.  Takımda saha içinde lider oyuncu eksikliği devam.  Bal yapmayan arı misali yan pas oyunu oynuyorlar.  
   Sonuçta Fenerbahçe seyircisi bunu haketmiyor.  Geçen seneki takımdan eser yok.  Yönetimin en kısa sürede etkili Çözümler üretmesi gerekiyor.  Fazla ısrar kendilerine ve taraftara zarar veriyor.  Böyle devam ederlerse trübünler neden boş kaldı diye sormasınlar.  Taraftar dişinden tırnağından arttırıp kar kiş soğuk demeden  stata geliyorsa karşılığını bekler ve ister.  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.