Lig şampiyonluğunun en büyük adayı sarılacivertliler ellerine geçirdikleri fırsatları birbir harcayarak ikinci olabildiler.

   Emin olun iyiki Lig bitti.Bu kadro bu teknik heyetle bu bile başarıdır.

   Başakşehir maçına baktığınızda sarılacivertlilerde durum şöyle özetlenebilir.Lig bitse de kurtulsak artık maçlar angarya geliyor ruh hali içersindeler.

   Maça bakıyoruz son onbeş dakika ve eksik kadro kalınca oynadıkları futbol dışında sahada sarılacivertlerde anlatılacak birşey yok.

   Maçı kazansalar şampiyonlık yolunda son hafta bir şansları olacak.Ama nerede takımda oyun disiplini yok,oyun planı yok nasıl olacak.Kulübede ne yapacağını bilemeyen bir teknik kadro,gitseler deseniz onlar kendileri gelmediler di kendileri gitsinler.

  Geçen senenin aynı kadrosu ,geçen sene fark atarak haftalar öncesi şampiyonluk yaşamışlar.Aynı kadro puan farkıyla ikinci.

  İşte teknik direktör farkı Ersun Hoca ve İsmail Hoca.Bir tanesi takımı haftalar öncesinden şampiyon yaptı.Bir tanesi aynı kadroyu ikinci yaptı.

   Futbolcular farklı mı hayır.Volkan sahada herkese sataşıyor.Ne bu sinir.Sanki hakkı yeniyor.Caner öyle,Bruno öyle,Egemen aynı.Orta saha deseniz fark yok.Forvete gelince haftalardır kötü.Bu gece de aynı değişen birşey yok.

   Fenerbahçe yöneticileri hiç gocunmasınlar.Bu sonuç başta sn.Aziz Başkan olmak üzere İsmail Kartal’ın eseridir.Artık köşelerine çekilmeliler.Israr bu kulübe zarar veriyor.Eğer sen ezeli rakibine dördüncü yıldızı bu şartlarda kaybediyorsan hatalı  aramayın sizin eseriniz.

   Bu tavırlarınız devam ederse yakında sahada seyirci bulamayacaksınız.Taraftar artık bas bas bağırıyor istifa diye, kulak verin.

   Galatasaray’ın haklı şampiyonluğunu da kutlarız.

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.