Fenerin Rize'de Beş Çayı Keyfi
    Böyle başlık attık ama maalesef  Fenerbahçe kafilesine yapılan çirkin saldırı bu keyfi endişeye çevirdi.Bu vahşice Türk Futboluna yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor,yapanların en kısa sürede adalete teslim edilmelerini bekliyorum.Fenerbahçe Futbol Takımına ve Kulübüne büyük geçmiş olsun diyorum.
   Maça Gelince;
   Son beş maçında yenilmeyen ve Teknik Direktörleri Hikmet Karaman'la başarılı bir grafik çizen Rizespor,kendi evinde hiç beklemediği bir şekilde Fenerbahçe'den fark yedi.
   Meireles,Kyut,Egemen,Diego sakatlıkları nedeniyle forma giyemedikleri maçta ,sarılacivertliler eksiklerine rağmen süper bir futbol sergileyerek maçı farklı kazandılar.
   Maçın daha başında Mehmet Topal'ın nefis golüyle öne geçen sarılacivertliler, bir dakika sonra Sow ile farkı ikiye çıkardılar.İlk on dakikada gelen iki gol sarılacivertlileri rahatlatırken Rizesporlu futbolcular üzerinde soğuk duş etkisi yarattı.
   Maça adeta 2-0 galip başlayan sarılacivertliler Sow'un kendi yarı sahasından alıp,götürüp şapka çıkarılacak golü ile ilk yarıyı 3-0 galip tamamladılar.
   Maçın genelinde oyunun hakimi sarılacivertliler oldu.Volkan'ın sakatlanması ise talihsiz bir durum oldu.Volkan yerini Mert'e bırakırken arkasından ikinci yarı Alvez'in sakatlığı takımın dengesini bozdu.Alvez'de yerini Kadlec'e bırakırken, İsmail Hoca yine yaptı yapacağını.
   Hiç gereği yokken Emenike takıntısı yine ortaya çıktı.Orta sahanın başarılı ismi Alper sakatlanınca yerine Selçuk dururken Emenike'yi oyuna aldı.İsmail Hoca ne zaman Emenike ısrarından vazgeçeçek merak konusu olmaya başladı.İyi niyetiyle bu oyuncusunu kazanmaya çalışıyor.Ancak olmayınca olmuyor.
   Emenike'ne oyuna girdikten sonra sarılacivertlilerin etkili oyunu durdu.Yavaş ve cılız Rizespor atakları başladı.Bu ataklardan biri de gol oldu.
   Maçın sonlarına doğru günün başarılı ismi ve bence maçın oyuncusu Mehmet Topal sakatlandı.Üç oyuncu değişikliğini gereksiz yere erken kullanan sarılacivertli teknik heyet çaresiz bakışlar altında en uca Mehmet Topal'ı koyarak maçı tamamlamaya çalıştılar.Ancak Mehmet Topal o mevkide de sakatlığının sürmesi ile maçı tamamlayamadı.Ve sarılacivertliler maçı on kişi tamamlamak zorunda kaldılar.
   Fenerbahçe Rizespor maçında bu sezonun en güzel futbollarından birini oynadı.Tüm oyuncular istekli,arzulu ve maçı almak için sahaya inanarak çıkmışlardı.Ancak maçta yaşanan sakatlıklar düşündürücü.Haftaya zorlu Bursaspor maçı var.Eğer sakat oyuncular maça kadar düzelmezlerse Meireles,Kyut,Egemen,Diego'nun yanı sıra Volkan,Alvez,Alper,Mehmet Topal olmak üzere 8 oyuncusundan yoksun kalacaklar.
   Şampiyonluğa giden ve önemli maçlarını bir bir geçen sarılacivertlilerde umarız sakat oyuncular süratle iyileşirler.Ve Fenerbahçe'nin bu akşamki Rize'de beş çayı keyfi devam eder.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.