1 Liralık Ayakkabı İzdihami

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, () - KIRIKKALE'de bir ayakkabı mağazası, düzenlediği kampanya ile 20 liralık ayakkabıları 1 liradan satışa sununca izdihamda ezilme tehlikesi geçirenler oldu. Zafer Caddesi'nde bulunan mağazanın önünde...

30 Eylül 2014 Salı 13:39
1 Liralık Ayakkabı İzdihami






Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, () - KIRIKKALE'de bir ayakkabı mağazası, düzenlediği kampanya ile 20 liralık ayakkabıları 1 liradan satışa sununca izdihamda ezilme tehlikesi geçirenler oldu.
Zafer Caddesi'nde bulunan mağazanın önünde çok sayıda aile, kapı önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Kampanya saati geldiğinde ise toplanan kalabalık, güvenlik görevlileri tarafından içeriye alınmak istendi. Mağazaya girmeye çalışanlarla çıkmak isteyenlerin aynı anda kullandığ ıkapı izdiham nedeniyle kapatıldı. Güçlükle ayakkabıları alanlar çıktıktan sonra dışarıda kalanlar içeri alındı. Kampanya kapsamında satışa sunulan toplam bin ayakkabı, yarım saat içerisinde tükendi. Ayakkabı alanlar, kapı önünde bekleyen satış görevlisine 1 lira ödeme yaparak mağazadan ayrıldı.
Mağaza yetkilisi Ali Sağlık, "Umduğumuzdan daha fazla ilgi gördük. Bu tür kampanyalarımız devam edecek. Mağaza olarak vatandaşlarımızın bütçesine katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.