1 Mayıs Son Dakika: Okmahallesi, Beşiktaş ve Mecidiyeköy karıştı

Beşiktaş'ta polis müdahalesi başladı. Beşiktaş Barbaros Bulvarı'na polis, meydana yürümek isteyen gruba müdahale etti.

01 Mayıs 2015 Cuma 12:11
1 Mayıs Son Dakika: Okmahallesi, Beşiktaş ve Mecidiyeköy karıştı






1 Mayıs Son Dakika: Okmahallesi, Beşiktaş ve Mecidiyeköy karıştı
Beşiktaş'ta polis müdahalesi başladı. Beşiktaş Barbaros Bulvarı'na polis, meydana yürümek isteyen gruba müdahale etti.

Beşiktaş Barbaros Bulvarı Sait Çiftçi katılımında toplanan yaklaşık 150 kişilik grup, pankart açarak Beşiktaş Meydanı'na yürümek istedi. Bunun üzerine polis gruba biber gazı ve boyalı mermi ile müdahale etti. Müdahale sonrası göstericiler ara sokaklara kaçarak dağıldı. Grup ile göstericiler arasında kovalamaca sürüyor.

MECİDİYEKÖY'DE MÜDAHALE

Zincirlikuyu’dan Mecidiyeköy Meydanı’na yürümek isteyen gruba polis biber gazi ve tazyikli suyla müdahale etti. Polisten kaçan göstericiler Zincirlikuyu Mezarlığı’na sığındı.

Zincirlikuyu Mecidiyeköy girişinde toplanan bir grup ellerinde pankartlarla Mecidiyeköy Meydanı’na yürümek istedi. Meydana yürümek isteyen grup polis engeline takıldı. Polis grubu dağılmaları yönünde uyardı. Uyarılara kulak asmayan gruba polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Grup üyelerinden bazıları Levent yönüne kaçarken bazıları da Zincirlikuyu Mezarlığı’na sığındı.

Grup üyeleri polisin kovalamasının ardından ara sokaklara dağıldı.

9 KİŞİ GÖZALTINDA

Okmeydanı'nda polisin durumlarından şüphelendiği kişiler üzerinde aramalar yaptı. Yapılan aramalarda çantalarından gaz maskesi, misket çıkan kişiler yakalanarak gözaltına alındı. 

Okmeydanı, Anadolu Parkı'nda saat 09.00 sıralarında polisin durumlarında şüphelendiği kişiler üzerinde aramalar yaptı. Yapılan aramalarda çantasından, gaz maskesi, misket çıkan 5 kişi polis tarafından yakalanarak göz atına alındı. Göz altına alınan bir kişinin polis tarafından plastik kelepçe takılması dikkat çekti. Göz altına alınan kişiler polis aracına alındı.

4 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA
 
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinin kantininde kimlik taraması yapan güvenlik güçleri çantasında gaz maskesi olan bir kişi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıs 'İnsanlık onuru işkenceyi yenecek’ şeklinde slogan attı. Daha sonra hastane bahçesine giren sivil polis ekipleri hastane bahçesinde de kimlik kontrolü yapmaya başladı. Bu 
sırada da 3 kişi daha gözaltına alındı. Hastane dışında çevik kuvvet ekipleri önlem aldı.
Son Güncelleme: 01.05.2015 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.