10 gün önce ehliyet alan kadın ve kocası kazada can verdi

İzmir Ödemiş'te 10 gün önce ehliyet alan kadının kullandığı otomobil kocasıyla birlikte kendine de mezar oldu. Gölcük mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada Serpil Zihli ile kocası Recep Zihli can verdi..

26 Ekim 2015 Pazartesi 02:17
10 gün önce ehliyet alan kadın ve kocası kazada can verdi







10 gün önce ehliyet alan kadın ve kocası kazada can verdi

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yaklaşık 500 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada 10 gün önce ehliyet aldığı öğrenilen sürücü 47 yaşındaki Serpil Zihli ile kocası 53 yaşındaki Recep Zihli hayatını kaybetti.

Kaza, bugün saat 12.00 sıralarında Gölcük Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Ödemiş'ten Gölcük Mahallesi yönüne seyir halinde olan Recep Zihli, idaresindeki 35 CNC 19 plakalı otomobili kullanması için 10 gün önce ehliyet alan eşi Serpil Zihli'ye verdi. Direksiyona geçen Serpil Zihli bir süre sonra virajı alamayarak otomobilin hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan otomobil yaklaşık 500 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada otomobil hurdaya dönerken, Serpil Zihli ve Recep Zihli feci şekilde hayatını kaybetti. Kazayı görenler durumu sağlık AKS 110 ve jandarma ekiplerine bildirdi. Zihli çiftinin cesetleri AKS 110 ekiplerinin 1 saatlik çalışması sonucunda uçurumdan çıkarıldı.

İki çocukları olduğu öğrenilen Zihli çiftinin cenazeleri savcının incelemesinin ardından Ödemiş Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi.

Son Güncelleme: 26.10.2015 02:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.