1000 Öğrenciye 1000 Ayakkabı

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANISA, () - MANİSA Ticaret Borsası, maddi durumu zayıf olan 1000 öğrenci için 1000 çift ayakkabı dağıttı. Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, 47 okulda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin kışın...

31 Ekim 2014 Cuma 16:15
1000 Öğrenciye 1000 Ayakkabı






Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANISA, () - MANİSA Ticaret Borsası, maddi durumu zayıf olan 1000 öğrenci için 1000 çift ayakkabı dağıttı. Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, 47 okulda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin kışın üşümemesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek sosyal sorumluluk projelerine hız vereceklerini söyledi.
Manisa Ticaret Borsası tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında 47 okuldan toplam 1000 öğrenciye ayakkabı yardımı yapıldı. Ayakkabılar Ticaret Borsası Meclis Salonu'nda düzenlenen törenle okul müdürlerine teslim edildi. Törene Manisa Vali Yardımcısı Turgay Ergin, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve okul müdürleri katıldı. Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, ayakkabı dağıtımını gelenek haline getirdiklerini belirterek, "İlköğretim okullarımızdaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 1000 çift ayakkabı alarak çocuklarımızın güçlü adımlarla geleceğimiz için yetiştirilmelerine bir nebze de olsa katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Maddi durumu kötü olan öğrencileri ve ailelerini sevindirmek istiyoruz" dedi.
Manisa Ticaret Borsası'nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilere yaptığı yardımlarla örnek bir davranışa imza attığını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de büyükşehir belediyesinin eğitime katkı sağlamak için çalıştığını ifade etti. Ergün, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde her zaman yer aldık. Her eğitim-öğretim yılı başında okul aile birlikleri aracılığıyla tespit edilen dar gelirli ailelerimizin çocuklarına okul üniforması, kırtasiye yardımı ve giyim yardımında bulunuyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza her türlü desteği vermeye bundan sonra da devam edeceğiz. Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte il merkezinde eğitime verdiğimiz destekleri bundan sonraki süreçte ilçelerimize de yaymayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından ayakkabılar ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere okul müdürlerine teslim edildi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.