11. Cumhurbaşkanı Gül'ün korumaları fotoğraf sergisinde

Gülseli KENARLI / İSTANBUL, () DEVLETİN zirvesindeki güvenlikten sorumlu polislerin hikayesi ilk kez bu kadar detaylı bir şekilde fotoğraflandı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Foto-Film Şube Müdürü olarak görev yapan Mehmet Demirci,...

31 Mart 2015 Salı 09:36
11. Cumhurbaşkanı Gül'ün korumaları fotoğraf sergisinde






Gülseli KENARLI / İSTANBUL, () DEVLETİN zirvesindeki güvenlikten sorumlu polislerin hikayesi ilk kez bu kadar detaylı bir şekilde fotoğraflandı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Foto-Film Şube Müdürü olarak görev yapan Mehmet Demirci, 3 yıl boyunca Cumhurbaşkanı’nı koruyan ekibe ait çektiği fotoğrafları PhotoAntalya Uluslararası Basın Fotoğrafı Günleri kapsamında Antalya’da sergileyecek. Demirci, "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün güvenliğini sağlamak için bir matematikçi titizliği ile çalışan ve en ince ayrıntısına kadar her şeyi hesaplayan koruma ekibi ile üç yıl birlikte çalıştık. Coşkulu kalabalıklar içinde rahat fotoğraf çekebilmemdeki en önemli pay da onlara aittir. Koruma ekibi çoğu zaman hınca hınç dolu meydanlarda beni kendi çemberlerinin içine alıp işimi daha rahat yapmama imkân sağladı" dedi.
PhotoAntalya Uluslararası Basın Fotoğrafı Günleri’nde ayrıca, ilk Türk foto muhabiri Ferit İbrahim’in kareleri de, Türkiye’den genç yeteneklerin fotoğrafları da bir arada sergilenecek. Ara Güler’den Coşkun Aral’a, National Geographic fotoğrafçısı Reza’dan dünyanın en şöhretli foto muhabirlerinden Christopher Morris’e, dünyanın en mühim kadın foto muhabirlerinden Jodi Bieber’den New York Times Fotoğraf Editörü Gaia Tripoli’ye kadar 60’a yakın ismin katılacağı PhotoAntalya kapsamında , kentin değişik noktalarındaki etkinlikler, 1-5 Nisan tarihleri arasında beş gün boyunca sürecek.
(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.