14 Yaşındaki Kızın Kaçırıldığı Olayda 1 Kişi Tutuklandı

İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, kızları M.A.'yı (14) alıkoyduklarını ileri sürdükleri Abdülkadir E. (33) ile Fuat E.'yi (38) evlerini basıp bıçakla yaralayıp döven Hülya A. ile eşi İbrahim A., sevk edildikleri...

20 Ekim 2014 Pazartesi 19:11
14 Yaşındaki Kızın Kaçırıldığı Olayda 1 Kişi Tutuklandı






İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, kızları M.A.'yı (14) alıkoyduklarını ileri sürdükleri Abdülkadir E. (33) ile Fuat E.'yi (38) evlerini basıp bıçakla yaralayıp döven Hülya A. ile eşi İbrahim A., sevk edildikleri adliyeden serbest bırakıldı. Bu arada, M.A.'nın kendi gibi yaşı küçük erkek arkadaşı N.Ö. ile evlenmek istediği, ancak iki gencin ailesinin buna izin vermemesi üzerine kaçtıkları ortaya çıktı. N.Ö.'nün M.A.'yı yakınları olan Abdülkadir E. ile Fuat E.'nin evine bıraktıktan sonra oradan ayrıldığı ileri sürüldü. Polis tarafından yakalanan N.Ö., sevk edildiği adliyede tutuklandı.
Hülya A. ve İbrahim A. çifti, kızları M.A. bir hafta önce ortadan kaybolunca polise başvurdu. Kendileri de araştırmalarını sürdüren Hülya A. ile İbrahim A., dün saat 01.30 sıralarında, kızlarının tutulduğunu öğrendikleri, Karabağlar İlçesi 4154 sokak 69 numaradaki eve gitti. İddiaya göre, kızlarını arayan çift, eve kapıyı kırarak girdi. Evde bulunan Abdülkadir E. ve Fuat E. ile Hülya A. ve İbrahim A. çifti arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında Abdülkadir E. bıçakla bacağından yaralanırken, Fuat E.'nin çenesi kırıldı.
Kavgayı duyan mahalle sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralılardan Abdülkadir E. ve Fuat E.'yi ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. İki yaralı burada tedaviye alındı.
ANNE VE BABA SERBEST KALDI
Bir haftadır evde alıkonulduğu öne sürülen ve arbede sırasında yüzünden yaralanan M.A.'yı anne ve babası kendi imkanlarıyla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdi. M.A., hastanede tedaviye alındı. Anne Hülya A. elindeki bıçakla hastaneye geldi. Polis, Hülya A. ve İbrahim A. çiftini gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hülya A. ile eşi İbrahim A., serbest bırakıldı.
KAÇTIĞI KİŞİ TUTUKLANDI
Soruşturmanın derinleştirilmesiyle, M.A.'nın kendi gibi yaşı küçük olan erkek arkadaşı N.Ö. ile evlenmek istediği, ancak iki gencin ailesinin buna izin vermemesi üzerine kaçtıkları anlaşıldı.
N.Ö.'nün M.A.'yı yakınları olan Abdülkadir E. ile Fuat E.'nin evine bıraktıktan sonra oradan ayrıldığı belirlendi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, N.Ö.'yü yakalarken, şüpheli yaşının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. M.A. da hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. M.A.'yı kaçırmakla suçlanan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen N.Ö. tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.