2 bin rakımlı Kırmızı Tepe'de vatan savunması

Özel harekat polisleri, Hakkari'nin Irak sınırındaki Çukurca ilçesinde bulunan 2 bin rakımlı Kırmızı Tepe üs bölgesindeki vatan savunmasıyla teröristlere göz açtırmıyor.

03 Ağustos 2017 Perşembe 14:01
2 bin rakımlı Kırmızı Tepe'de vatan savunması






HAKKARİ - NECMİ ERTUŞ

Özel harekat polisleri, Hakkari'nin Irak sınırındaki Çukurca ilçesinde bulunan 2 bin rakımlı Kırmızı Tepe üs bölgesinde vatan savunmasını başarıyla sürdürüyor.

Güvenlik güçleri, ilçe merkezinden her gün yaklaşık 7 kilometrelik yolu yürüyerek Kırmızı Tepe üs bölgesine ulaşıyor.

Hava sıcaklığının gündüz zaman zaman 45 dereceyi bulduğu bölgede vatan savunması yapan güvenlik güçleri, PKK'lı teröristlere göz açtırmıyor.

Bölgede yürüttükleri operasyonlarda teröristlere büyük darbe vuran özel harekat polisleri, "Önce yüce yaradanın izniyle sonra devletimizin sayesinde vatan görevimizi kusursuz ve ilelebet yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." mesajı verdi.

"Bu mücadeleyi sürdürmeye ant içtik"

Vatan savunmasını başarıyla yerine getiren polisler, şehit annelerinin gönüllerini ferah tutmalarını isteyerek, şehit arkadaşlarının emanetlerini omuzlarında ilelebet taşıyacaklarını ifade etti.

Özel harekatçılar, her zaman göreve hazır olduklarını, kahraman silah arkadaşlarıyla bu mücadeleyi sürdürmeye ant içtiklerini aktardı.

Bu yemini şartlar ne olursa olsun kanlarının son damlasına kadar sürdüreceklerini belirten güvenlik güçleri, gözünü bayrağa dikmiş tüm hainlere gereken cevabı vereceklerini vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.