2'nci kez baba olmaya hazırlanan genç işletmeci fenalaşıp öldü

İZMİR, () - İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'ndeki Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nin imamı Adem Uran'ın küçük oğlu kafe işletmecisi 31 yaşındaki Halit Uran, rahatsızlığı nedeniyle başvurduğu hastanede serum tedavisi yapılıp taburcu...

02 Nisan 2015 Perşembe 12:16
2'nci kez baba olmaya hazırlanan genç işletmeci fenalaşıp öldü






İZMİR, () - İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'ndeki Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nin imamı Adem Uran'ın küçük oğlu kafe işletmecisi 31 yaşındaki Halit Uran, rahatsızlığı nedeniyle başvurduğu hastanede serum tedavisi yapılıp taburcu edildikten sonra fenalaşıp hayatını kaybetti. Yaklaşık 1 ay sonra ikinci kez baba olacağı belirtilen genç işletmecinin ölümü ailesiyle sevenlerini yasa boğdu.
Bostanlı Semti'ndeki Denizpark adlı kafenin, ağabeyi ile işletmeciliğini yapan evli bir çocuk babası Halit Uran, dün akşam saatlerinde rahatsızlanınca, özel bir hastaneye başvurdu. Burada serum tedavisi uygulanan Uran, daha sonra taburcu edildi. Evine dönen, Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nin imamı Adem Uran'ın küçük oğlu Halit Uran, ilerleyen saatlerde henüz bilinmeyen bir nedenle fenalaştı, yakınları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık görevlileri bir ay sonra ikinci kez baba olmayı bekleyen Halit Uran'ı ambulansla başka bir özel hastaneye kaldırırken Uran'ın kalbi durdu. Müdahalelere rağmen talihsiz işletmeci yolda hayatını kaybetti.
AİLESİ VE SEVENLERİ YASA BOĞULDU
İzmir'in sevilen ailelerinden olan Uran Ailesi, acı haberle adeta yıkıldı. Genç yaşta hayata veda eden Halit Uran'ın 8 aylık hamile eşi Hande Uran da büyük üzüntü yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan baba Adem Uran, Bostanlı'daki evinde taziyeleri kabul etti. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Halit Uran'ın, bugün ikindide babasının da görevli olduğu Beşikçioğlu Camii'nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.