3 büyük ilde baro başkanları belli oldu...

  Türkiye'nin dördüncü büyük barosu olan Antalya Barosu'nda avukatlar yeni başkanlarını ve yönetim kurulunu seçmek amacıyla dün sandık başına gitti.

10 Ekim 2016 Pazartesi 06:39
3 büyük ilde baro başkanları belli oldu...






           3 büyük ilde baro başkanları belli oldu...

   Türkiye'nin dördüncü büyük barosu olan Antalya Barosu'nda avukatlar yeni başkanlarını ve yönetim kurulunu seçmek amacıyla dün sandık başına gitti. Antalya Barosu'na kayıtlı toplam 3 bin 433 avukattan 1051'inin oyunu alan Polat Balkan başkan seçildi. Levent Geçerler 393, Soner Ustaoğlu 384, Ali Çelik ise 369 oy aldı.      


   Bursa Barosu Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa avukat Gürkan Altun seçildi. Altun’un 1278 oy aldığı seçimde, rakibi Şerafettin Yavuz 939 oyda kaldı.

   Diyarbakır Sur İlçesi’nde geçen yıl güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışma sırasında öldürülen Baro Başkanı Tahir Elçi’nin ardından Diyarbakır Barosu, 45’nci Olağan Genel Kurulu’nu düzenledi. Olağan genel kurulda Diyarbakır Barosu’na üye olan bin 13 avukat oy kullandı.Seçim sonucunda Diyarbakır Baro Başkanlığı'na 416 oy alan Tahir Elçi’nin yardımcısı Ahmet Özmen seçildi. Rakibi Av. Mesut Beştaş ise 385 oy aldı

Son Güncelleme: 10.10.2016 08:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.