3'üncü kattan ölüme atlamak istedi

İZMİR’in Alsancak semtinde, erkek arkadaşı ile tartıştığı öne sürülen 26 yaşındaki A.E.A., pencereyi açarak intihar girişiminde bulundu. Atlamak üzereyken erkek arkadaşının kollarından yakalamasına rağmen yukarı çekemediği,...

08 Mart 2015 Pazar 10:56
3'üncü kattan ölüme atlamak istedi






İZMİR’in Alsancak semtinde, erkek arkadaşı ile tartıştığı öne sürülen 26 yaşındaki A.E.A., pencereyi açarak intihar girişiminde bulundu. Atlamak üzereyken erkek arkadaşının kollarından yakalamasına rağmen yukarı çekemediği, kendisi de basacak yer bulamadığı için tutunamayan genç kadın, 3'üncü kattan zemine düşerek yaralandı.
Olay, bugün saat 04.00 sıralarında Alsancak semtindeki 1460 Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Alkollü olan ve erkek arkadaşı ile tartışan A.E.A. intihar etmek amacıyla 3'üncü kattaki evin penceresine çıktı. Ayağı kayan A.E.A. düşmek üzereyken, erkek arkadaşı kollarından onu yakalamayı başardı. Bir süre pencerede sarkan ve erkek arkadaşı tarafından tutulan kadın, basıp, kendisini yukarı çekecek yer bulamayınca, daha fazla dayanamadı. 3'üncü kattan boşluğa düşen genç kadını, ikinci kat balkonuna çıkan bir kişi tutmak istedi. Bu sırada vücudu yatay hale gelen A.E.A, yandaki bir dükkanın tentesine başını çarptıktan sonra yere düşerek yaralandı. Çevrede bulunanların haber vermesi üzerine sevk edilen polis ile 112 sağlık ekipleri yere düşen A.E.A.'ya ilk müdahalede bulundu. Ardından ambulansa konulan yaralı kadın, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan A.E.A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.