62 yaşındaki emekli, taşeron firmasında çalışırken öldü

Erhan TEKTEN/İSTANBUL, ()  BAHÇELİEVLER'de 2 İşçi dün gece yarısı asfalt kamyonuyla ona çarpan lüks otomobil arasında kalıp feci şekilde hayatı kaybetti. Kazayı yaptıktan sonra kayıplara karışan otomobilin sürücüsü...

30 Ocak 2015 Cuma 14:17
62 yaşındaki emekli, taşeron firmasında çalışırken öldü






Erhan TEKTEN/İSTANBUL, ()  BAHÇELİEVLER'de 2 İşçi dün gece yarısı asfalt kamyonuyla ona çarpan lüks otomobil arasında kalıp feci şekilde hayatı kaybetti. Kazayı yaptıktan sonra kayıplara karışan otomobilin sürücüsü hala kayıp. Emekli olmasına rağmen taşeron firmada çalıştığı ortaya çıkan 62 yaşındaki Nurettin Aykalkan'ın eşi Nimet Aykalkan cenazeyi almak için geldiği Adli Tıp Kurumu'nda "Ben yalvardım, gitme dedim" diye feryat etti.

CENAZELER AİLELERİNE TESLİM EDİLDİ

D-100 Karayolu Bahçelievler yan yolda asfalt çalışması sırasında bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden 2 taşeron firma işçisinin cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Saat 01.30 sıralarında meydana gelen kazada, lüks araç ile asfalt kamyonu arasında sıkışarak feci şekilde ölen işçiler Yasin Özer (36) ve Nurettin Aykalkan'ın (62) aileleri sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'na geldi. Cenazeler ailelere teslim edildi.

"TÜRKİYE'DEKİ TAŞERON SİSTEMİNİ TEKRAR GÜNDEME GETİRİYOR"
Yasin Özer'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan çıkartıldıktan sonra açıklama yapan Özer'in eniştesi Yasin Taylan kazayı sabah öğrendiklerini belirterek, kazanın taşeronluk sistemini gündeme getirdiğini söyledi. Bunun basit bir kaza olmadığını ifade eden Taylan, “Bahçelievler yanyolda taşeron bir firmada yol çalışması yaparken alkollü bir sürücünün işçilerin arasına dalmasıyla bu kaza meydana gelmiş. Cenazeyi 500 Evler'e götürüyoruz yarın defnedeceğiz. Bu da Türkiye'deki taşeron sistemini tekrar gündeme getiriyor. Bu kaza basit bir kaza değil. Türkiye gerçeğini ortaya koyuyor. Sürücü kaçmış aracı bırakıp ama muhtemelen yakalanır"dedi.

BELEDİYEDEN EMEKLİ. 62 YAŞINDA TAŞERON FİRMA İŞÇİSİ
Aykalkan'ın kardeşi Cengiz Aykalkan ise kardeşinin belediyeden emekli olduğunu belirterek “Kazayı gece 02.00'de öğrenik. Hastaneye geldiğimizde ölmüştü. Yolda asfalt işi yapıyorlardı. Cenaze yarın Esenyurt'ta olacak. Kazayla ilgili daha bilgimiz yok" diye konuştu. Nurettin Aykalkan'ın cenaze aracıyla çıkartılmasının ardından eşi Nimet Aykalkan gözyaşlarına boğuldu. Aykalkan'ı yakınları teselli etmeye çalışırken, Aykalkan “Ben yalvardım, gitme dedim" şeklinde feryat etti. Özer'in cenazesi Sultangazi'ye, Aykalkan'ın cenazesi ise Esenyurt'a götürüldü. Özer'in cenazesi Sultangazi Merkez Cami, Aykalkan'ın cenazesi ise Esenyurt Hz. Ömer Cami'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazlarının ardından defnedilecek.

SÜRÜCÜ HALA KAYIP
Kazanın ardından yaya olarak kaçan sürücünün hala ortaya çıkmadığı, polisin şüpheliyi bulma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.