681 Bin Paket Kaçak Sigara İle Yakalanan İki Tır Sürücüsü Serbest Kaldı

İZMİT(Kocaeli), ()- KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin TEM'de yaptığı iki operasyonda 2 TIR'da toplam 681 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen her iki TIR şoförü serbest bırakıldı.  Emniyet...

04 Kasım 2014 Salı 15:25
681 Bin Paket Kaçak Sigara İle Yakalanan İki Tır Sürücüsü Serbest Kaldı






İZMİT(Kocaeli), ()- KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin TEM'de yaptığı iki operasyonda 2 TIR'da toplam 681 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen her iki TIR şoförü serbest bırakıldı. 
Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, ilk operasyon 1 Kasım'da TEM'inİzmit geçişinde gerçekleştirildi. S.Ö. yönetimindeki TIR'ın kasasında değişik markalarda 292 bin 500 paket kaçak ve bandrolsuz sigara ele geçirildi. 2 Temmuz'da yapılan diğer  operasyonda ise, bu kez H.T. yönetimindeki TIR, TEM'in Dilovası geçişinde durdurularak arandı. Bu aracın kasasında da yine değişik markalarda 389 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. 681 bin 500 kaçak sigara ele geçirirken, gözaltına alının S.Ö. adlı TIR şoförü adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı. Diğer sürücü H.T.'nin de adli makamların talimatı doğrultusunda Adliyeye sevk edilmeden Emniyet Müdürlüğü'nce serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.