7'nci Kolordu Komutanı Suriye Sınırında

Şafak SAĞ/CEYLANPINAR(Şanlıurfa), () - İÇ karışıklığın devam ettiği Suriye'nin Rasulayn kentine sınır komşusu olan Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesini ziyaret eden 7'nci Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, sınırda incelemelerde...

08 Kasım 2014 Cumartesi 14:10
7'nci Kolordu Komutanı Suriye Sınırında






Şafak SAĞ/CEYLANPINAR(Şanlıurfa), () - İÇ karışıklığın devam ettiği Suriye'nin Rasulayn kentine sınır komşusu olan Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesini ziyaret eden 7'nci Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, sınırda incelemelerde bulundu.
Dün öğleden sonra Ceylanpınar'a gelen Korgeneral İbrahim Yılmaz, Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt ile birlikte ilçedeki son durumla ile ilgili brifing aldı. Daha sonra beraberindeki komutanlar ile sınırın sıfır noktasındaki birlikleri ziyaret eden Korgeneral Yılmaz, Rasulayn sınırında alınan güvenlik önlemlerini denetledi. Sınırdaki incelemelerinin ardından ilçe merkezinde bir kahveye giden Korgeneral Yılmaz, buradaki vatandaşlar ile çay içerek sohbet etti.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.