AA Katar Temsilcisine plaket

Katar Hayır Kurumu, medya ve insani yardım alanında yaptığı haberlerden dolayı AA Katar Temsilcisi Yusuf'a plaket verdi.

09 Kasım 2017 Perşembe 18:21
AA Katar Temsilcisine plaket






DOHA (AA) - Katar Hayır Kurumu, (Qatar Charity), medya ve insani yardım alanında yaptığı haberlerden dolayı Anadolu Ajansı (AA) Katar Temsilcisi Ahmed Yusuf'a plaket verdi.

Katar'ın başkenti Doha'da Katar Hayır Kurumunun faaliyetlerine destek verenlerin ödüllendirildiği törende, insani yardım alanlarında çalışan kurumlar, insan hakları aktivistleri ve basın mensuplarına plaket takdim edildi.

Törende AA Katar Temsilcisi Yusuf'a medya alanındaki çalışmalarından dolayı plaket ve takdir belgesi verildi.

Katar Hayır Kurumu yetkilileri, insani yardım ve hayır işlerini aktarma ve gelişmeleri dünyanın her yerine duyurmak için gösterilen çabadan dolayı AA'ya teşekkür etti.

Ortadoğu'da faaliyetlerine ağırlık veren Katar Hayır Kurumu (Qatar Charity), ayrıca 81 ülkede kalkınma ve yardım projeleri yürütüyor.

Anahtar Kelimeler:
Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.