Aamir Khan Türkiye ziyaretini tamamladı

Kültür ve Turizm Bakanlığının davetlisi olarak, Türkiye'de bulunan Bollywood'un ünlü oyuncusu, yönetmen ve yapımcı Khan, Hindistan'a gitmek için geldiği Atatürk Havalimanı VIP Salonu girişinde hayranlarıyla buluştu.

07 Ekim 2017 Cumartesi 20:36
Aamir Khan Türkiye ziyaretini tamamladı






İSTANBUL (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığının davetlisi olarak, Türkiye'de bulunan Bollywood'un ünlü oyuncusu, yönetmen ve yapımcı Aamir Khan, Hindistan'a gitmek için geldiği Atatürk Havalimanı VIP Salonu girişinde hayranlarıyla buluştu.

Dört günlük ziyaret kapsamında İstanbul ve Ankara'da çeşitli programlara katılan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile de görüşen Khan, özel araçla Atatürk Havalimanı'na geldi.

Khan, VIP Salonu'nun giriş kapısında korumaları eşliğinde aracından inerek, kendisini bekleyen hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Burada bir süre hayranlarıyla buluşan Khan, daha sonra aracına binerek, VIP Salonu'na gitti.

Aamir Khan'ın, Türk Hava Yollarına (THY) ait tarifeli uçakla saat 20.00'de Hindistan'ın Mumbai kentine hareket edeceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Kültür
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.