AA'nın 15 Temmuz şehitleri anısına hazırladığı internet sitesi yayında

Anadolu Ajansının, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında cuntacılara karşı mücadele ederken şehit olan kahramanlar için hazırladığı internet sitesi "15temmuzkahramanlari.com" erişime açıldı.

13 Temmuz 2017 Perşembe 21:41
AA'nın 15 Temmuz şehitleri anısına hazırladığı internet sitesi yayında






ANKARA - (AA) Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz 2016 ve sonrasına ait haber, görüntü ve fotoğrafları yaygın ağıyla dünyaya duyuran Anadolu Ajansı (AA), cuntacılara karşı mücadele ederken hayatını kaybeden 250 şehit anısına özel bir çalışmaya daha imza attı.

AA, Türkiye'nin karanlıktan aydınlığa çıktığı 16 Temmuz'dan itibaren şehitlerin, FETÖ'cü askerlerle mücadele ederken yaptığı kahramanlıkları, yakınlarının ağzından hayat hikayelerini haberleştirdi. Kahramanlara ait tüm detaylara tek kanaldan ve hızla ulaşılabilmesi için AA, uzun süren titiz bir çalışmanın ardından "15temmuzkahramanlari.com" internet sitesini erişime açtı.

Sitenin ana sayfasında, darbe girişimi ve bu sürecin faili FETÖ'ye dair önsöz niteliğinde bir bilgilendirme yazısı yer alıyor.

Sitede, Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmeye çalışan FETÖ'cü general Semih Terzi'yi vurduktan sonra darbe girişiminin seyrini değiştiren Ömer Halisdemir ile tanklara ve silahlara korkusuzca karşı duran tüm şehitlerin fotoğrafları ve hayat hikayelerine de tek tek ulaşılabiliyor.

Kullanıcılar, "şehitler" "fotoğraflar" ve "video" sekmeleriyle AA'nın 15 Temmuz 2016'ya ilişkin haberleri, detaylı bir şekilde inceleme imkanına sahip oluyor.

Sitede yer alan arama butonu ile kullanıcılar, şehitlerin adlarını yazarak da yaşam hikayelerine ve kahramanlıklarına erişebiliyor.

Muhabir: Tanju Özkaya


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.