ABD'de kiliseye silahlı saldırı, 28 ölü var

ABD'nin Teksas eyaletinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenler olduğu, saldırganın vurularak öldürüldüğü bildirildi. Saldırı sırasında en az 28 kişinin can verdiği bildirildi,

05 Kasım 2017 Pazar 22:53
ABD'de kiliseye silahlı saldırı, 28 ölü var






SUTHERLAND SPRINGS

ABD'nin Teksas eyaletinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenler olduğu, saldırganın vurularak öldürüldüğü bildirildi.

Yerel basında yer alan haberlere göre, eyaletin Sutherland Springs bölgesinde silahlı bir kişi, bir kiliseye girerek etrafa ateş açtı.

Saldırıda çok sayıda kişi hayatını kaybederken, birçok kişi de yaralandı. Kilisedeki yaralıların ambulans helikopterlerle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Wilson bölgesinden Şerif Joe Tackitt, saldırganın vurularak etkisiz hale getirildiğini, ölü veya yaralı sayısının henüz net olmadığını kaydetti.


ABD BAŞKANI TRUMP'TAN SALDIRIYLA İLGİLİ İLK AÇIKLAMA

ABD Başkanı Donald Trump, saldıryla ilgili Twitter hesabından bir mesaj paylaştı.

Trump, "Tanrı teksas suthetlandaki insanların yanında olsun. FBI ve güvenlik güçleri olay yerinde. Gelişmeleri Japonya'dan takip ediyorum" ifadesini kullandı.

Wilson bölgesinden Şerif Joe Tackitt, saldırganın vurularak etkisiz hale getirildiğini, ölü veya yaralı sayısının henüz net olmadığını kaydetti.

Yerel yetkililerin açıklamasına göre saldırıda 27 kişi öldü, 20'den fazla kişi yaralandı. FBI, olay yerinde inceleme yapıyor.


New York'un aşağı Manhattan bölgesinde, 31 Ekim salı günü Dünya Ticaret Merkezi yakınında düzenlenen terör eyleminde 8 kişi hayatını kaybetmişti.

Suudi Arabistan'da içinde prensin olduğu helikopter düştü

Muhabir: Ayşe Aktaş

Son Güncelleme: 05.11.2017 23:50
Anahtar Kelimeler:
Dünya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.