Abdullah Gül, Cuma namazını Yeni Camii'nde kıldı

Süleyman KAYA/İSTANBUL,() 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma namazını Eminönü'ndeki Yeni Camii'nde kıldı. Ezanın okunmasınının hemen öncesinde camiye gelen Abdullah Gül için yoğun güvenlik önlemi alındı. Namazın ardından...

22 Mayıs 2015 Cuma 14:54
Abdullah Gül, Cuma namazını Yeni Camii'nde kıldı






Süleyman KAYA/İSTANBUL,() 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma namazını Eminönü'ndeki Yeni Camii'nde kıldı. Ezanın okunmasınının hemen öncesinde camiye gelen Abdullah Gül için yoğun güvenlik önlemi alındı. Namazın ardından çok sayıda vatandaş Gül'ün camiden çıkışını bekledi. Abdullah Gül'ün camiden çıkmasıyla birlikte sevenleri ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kalabalık yüzünden yürümekte zorluk çeken Gül, bazı vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Gül, Elini öpmek isteyen vatandaşlara izin vermezken, çevredeki vatandaşlarla bol bol selamlaştı.  

(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.