ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ ATIYOR, ENGELLİLER KAZANIYOR

ABDULLAH Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, 'Her Basket Engelliler İçin' adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında, attığı her sayı başına 5 TL ile engellilere, iki yıldır maddi destek sağlıyor. Türkiye...

22 Aralık 2014 Pazartesi 14:10
ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ ATIYOR, ENGELLİLER KAZANIYOR






ABDULLAH Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, 'Her Basket Engelliler İçin' adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında, attığı her sayı başına 5 TL ile engellilere, iki yıldır maddi destek sağlıyor.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi, Kadınlar Türkiye Kupası ve FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde mücadele eden, Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü engellilere, 2014- 2015 sezonunda her üç kulvarda da attığı 1055 sayı karşılığında 5 bin 275 TL yardımda bulundu.
Kulüp Başkanı Ömer Yağmur, yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro ve sporcularla, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Kayseri Şubesi’ni ziyaret ederek, Başkan Asuman Talaslıoğlu’na, toplanan nakdi yardımı teslim etti. Ziyarette konuşan Başkan Ömer Yağmur, sezon sonuna kadar yapacakları yardımın 15 bin TL'yi bulmasını tahmin ettiklerini söyledi.
Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başantrenörü Ayhan Avcı da oyuncuların proje için çaba sarf ettiğini ve bu doğrultuda her geçen gün performanslarını arttırmaya çalıştıklarını kaydetti.
Yardımı teslim alan ZİÇEV Başkanı Asuman Talaslıoğlu, Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, engelliler yararına olan sosyal sorumluluk projesinin, diğer spor kulüplerine de örnek olması gerektiğini dile getirdi. Talaslıoğlu Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü'ne, başarılı bir sezon geçirmesini ve bol basket atmalarını diledi.
Ziyarette daha sonra Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü teknik heyeti ve basketbolcular, kendileri için hazırlanan pastayı engelli çocuklarla birlikte kesti ve ziyaretin anısına fotoğraf çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.