Adana'da Coşkulu Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Akif ÖZDEMİR/ADANA, () - ADANA'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, coşkuyla kutlandı. Kentteki ilk tören, Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması, İstiklal Marşı'nın okunması ve göndere Türk Bayrağı'nın...

29 Ekim 2014 Çarşamba 12:46
Adana'da Coşkulu Cumhuriyet Bayramı Kutlaması






Akif ÖZDEMİR/ADANA, () - ADANA'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, coşkuyla kutlandı. Kentteki ilk tören, Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması, İstiklal Marşı'nın okunması ve göndere Türk Bayrağı'nın çekilmesiyle başladı. Buradaki törenin ardından geçit töreninin yapıldığı Uğur Mumcu Meydanı'na protokol üyeleriyle yüreyerek gelen Adana Valisi Mustafa Büyük, 6'ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Bahadır Köse ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile askeri cipe binip töreni izlemeye gelenleri selamlarken katılanların Cumhuriyet Bayramı'nı da kutladı. 
YOĞUN İLGİ
Sıcaklık derecesi yaklaşık 28 dereceyi bulan Adana'da yapılan törene vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Çevredeki binaların balkonları bayraklarla süslendi. Keskin nişancılar yüksek binalarda güvenlik önlemi alırken tören alanı ayrıca polis helikopteriyle de uzun süre izlendi.
PROTOKOLE DAVETSİZ MİSAFİR
Tören alanında üzeri açık araba binerek selamlayan prokolün davetsiz misafiri bir küçük çocuk, izinsiz araca binerek Vali Mustafa Büyük'ün arkasında durup bayrak salladı.
Daha sonra prokotolün selamlamasının ardından araçtan inen çocuğu korumalar uzaklaştırdı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.