Adana'da Cumhuriyet Bayramı Konseri İptal Edildi (2)

SEYHAN BELEDİYESİ KONSERİNDE MÜZİK İPTAL Karaman'ın Ermenek İlçesi'ndeki 18 işçinin su dolan kömür madeninde mahsur kalması nedeniyle Çukurova Belediyesi tarafından organize edilen Haluk Levent konserinin ve fener alayının...

29 Ekim 2014 Çarşamba 20:20
Adana'da Cumhuriyet Bayramı Konseri İptal Edildi (2)






SEYHAN BELEDİYESİ KONSERİNDE MÜZİK İPTAL

Karaman'ın Ermenek İlçesi'ndeki 18 işçinin su dolan kömür madeninde mahsur kalması nedeniyle Çukurova Belediyesi tarafından organize edilen Haluk Levent konserinin ve fener alayının iptal edilmesinin ardından, Seyhan Belediyesi tarafından düzenlenen Selda Bağcan ve Gripin konserinin de müzik bölümü iptal edildi.

İlk olarak saat 17.00 sıralarında bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı CHP'li Soner Çetin ile CHP'li Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana İl Başkanlığı tarafından organize edilen 'Cumhuriyet Bayramı Yürüyüşü'ne katıldı. Atatürk Parkı'ndan başlayan yürüyüşe yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Uğur Mumcu Meydanı'na yürüyen kalabalık, daha önce konser için kurulan platformun önüne geldi. Burada sahneye çıkarak halka hitap eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Karaman'ın Emenek İlçesi'ndeki madencilerimizden hayırlı haberler bekledik. Onun için saat 19.00'da yapacağımız konserimizi 16.00'ya kadar iptal etmedik. Beklediğimiz haberleri alamadığımız için konserimizin müzik bölümünü iptal ettik" dedi. Daha sonra sahneye çıkan Selda Bağcan ve Gripin grubu vatandaşları selamladı. Sanatçıların alandan ayrılması sırasında izdiham oluştu. Bunun üzerine Seyhan Belediyesi zabıta görevlileri sanatçıların geçişi sırasında koridor oluşturdu. Program Selda Bağcan ve Gripin'in alandan ayrılmasından sonra son buldu.

Akif ÖZDEMİR/ ADANA, ()

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.