Adana'da elektrik kesintisi isyanı

ADANA'da elektrik kesintisi nedeniyle, elektrikli ve elektronik cihazlara bağlı hastalar evlerinde rahatsızlandı, mahalleli eylem yaparak sorunlara çözüm istedi. Rekor sıcaklıkların yaşandığı Adana'da merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Sucuzade...

04 Ağustos 2015 Salı 22:57
Adana'da elektrik kesintisi isyanı






ADANA'da elektrik kesintisi nedeniyle, elektrikli ve elektronik cihazlara bağlı hastalar evlerinde rahatsızlandı, mahalleli eylem yaparak sorunlara çözüm istedi.
Rekor sıcaklıkların yaşandığı Adana'da merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Sucuzade Mahallesi 30020 Nolu Sokak'ta oturanlar, 48 saat boyunca evlerine elektrik verilmediğini ileri sürerek alkışlarla TEDAŞ'a tepki gösterdi. Elektrikli ve elektronik cihazlarla yatağa bağlı yaşayan hastaların rahatsızlandığını öne süren mahalleli, kesinti nedeniyle bozulan ürünlerini de çöpe atmak zorunda kaldıklarını söyledi.
Sucuzade Mahallesi Muhtarı Nihat Akyıldız, kent merkezindeki Mithatpaşa, Mirzaçelebi mahallelerinde de kesintilerin yaşandığını belirterek, "20 yıldır muhtarlık yapıyorum. Ancak bu yıl çektiğimizi hiç bir zaman çekmedik. Sık sık elektrik kesiliyor. Makineye bağlı hastalarımız var. Bu sıcak havada elektriksiz evlerinde sabaha kadar insanlarımız bekliyor. Telefonla ulaşacak bir muhattabımız yok. İnsanlar parasını ödediği elektriğin karşılığını alamıyor. Yetkililere sesleniyorum halimize bir baksınlar. Perişan durumdayız" dedi.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.