ADANA'DA POMPALI TÜFEKLE MARKET SOYDULAR

Ahmet ÖZMEN/ ADANA, () - ADANA'da yüzleri maskeli 2 kişi pompalı tüfekle girdikleri marketin işletmeci Kadri Öztürk (64) etkisiz hale getirip soygun yaptılar. Soyguncular, 1700 lira para ile 1500 lira değerindeki sigaraları alarak...

21 Aralık 2014 Pazar 00:35
ADANA'DA POMPALI TÜFEKLE MARKET SOYDULAR






Ahmet ÖZMEN/ ADANA, () - ADANA'da yüzleri maskeli 2 kişi pompalı tüfekle girdikleri marketin işletmeci Kadri Öztürk (64) etkisiz hale getirip soygun yaptılar. Soyguncular, 1700 lira para ile 1500 lira değerindeki sigaraları alarak kayıplara kaçtı. 
Olay, Merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa mahallesi 42109 sokak üzerinde bulunan markette meydana geldi. İddiaya göre, saat 22.45 sıralarında markete gelen 2 kişi pompalı tüfeği işyeri sahibi Kadri Öztürk'e doğrultup, paraları ve sigaraları istedi. Öztürk paraları ve sigaraları verdikten sonra silahlı soyguncular plakasız motosikletle olay yerinden kaçtılar.
FİLM GİBİYDİ 
Yüzleri maskeli ellerinde pompalı tüfek ile içeri giren soyguncuları görünce çok korktuğunu söyleyen işyeri sahibi Kadri Öztürk, "Yüzleri maskeli soyguncular hızla içeri girip, pompalı tüfeği bana doğrultarak paraları ve sigaraları ver diyerek tüfeği sıktılar.  Tüfek tutukluk yapınca para ve sigaraları alarak kaçtılar. Sanki film gibiydi, şok oldum ve napacağımı şaşırdım" dedi. 

İZLERİNİ KAYBETTİRDİLER 
Plakasız motosikletle kaçan soyguncular, karanlıktan da faydalanarak ara sokakta izlerini kaybettirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, şüphelileri aramaya başladı. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.