Adapazarı’nda Kck Operasyonunda 1 Üniversiteli Tutuklandı

SAKARYA'da polisin terör örgütü PKK’nın şehir yapılanması KCK’ya yönelik operasyonunda gözaltına aldığı 3 üniversite öğrencisinden 1'i tutuklandı.  Sakarya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri,...

06 Kasım 2014 Perşembe 10:55
Adapazarı’nda Kck Operasyonunda 1 Üniversiteli Tutuklandı






SAKARYA'da polisin terör örgütü PKK’nın şehir yapılanması KCK’ya yönelik operasyonunda gözaltına aldığı 3 üniversite öğrencisinden 1'i tutuklandı. 
Sakarya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, Adapazarı şehir merkezinde terör örgütü PKK’nın şehir yapılanması için faaliyetlerde bulundukları öne sürülen Sakarya Üniversitesi öğrencisi S.S., U.C. ve V.Ö.'yü takibe aldı. Polis, evlerine yaptıkları baskında öğrencileri gözaltına aldı. İfadeleri sonrasında adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.S. 'PKK/KCK örgüt faaliyetlerinde bulunduğu' suçlamasıyla tutuklandı. Diğer öğrencilerden U.C. adli kontrol ile V.Ö. ise soruşturmaya gerek olmadığı kanaatiyle serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.